Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pārdevējs - kasieris, kāds klasifikatora kods jāliek? К списку тем
Pārdevējs - kasieris, kāds klasifikatora kods jāliek?
Sveiki!
Būs veikals,kur cilvēks i pārdos preci, i pieņem naudu par to, kāds kods būtu jāliek??
Paldies!
Ответы (9)
Jāskatās klasifikatoru, ar karoti mutē informāciju neviens neliks, un šeit uzrakstītam ne vienmēr var ticēt.
manuprāt bija 522301 pārdevējs un 4211 04 kasieris, bet vislabāk paskatīties profesiju klasifikatorā.
Būs divi kodi:
5223 01 m/t veikala pārdevējs
4211 14 veikala kasieris
Sakiet, kur , kam un kad šie kodi kādam vispār kaut kur "jāiesniedz"??? Kām reāli tie ir paredzēti???
DL 40.pantsnosaka, ka jābūt darba līgumā.
To es zinu, ka DL nosaka. Bet es domāju, kur REĀLI tie kodi nepieciešami? Ar ko tiek salīdzināti,par ko ieredņi algas saņem tagad atkal tos kodus mainot?
Tikai un vienīgi lai ierēdnīšiem būtu vismaz par kaut ko saņemta algas un pārbaudošajām instancēm kur piekasīties.
Es saprotu pielietojumu personas kodam,dzīves vietas LV pasta kodam,pat ārvalstu maksājumu kodam, un paziņojuma par darba ņrmējim kodiem - tie tomēr vēl no otras puses kaut kādi tiek izmantoti.... bet kur vēl , izņemot darba līgumu , parādās šie profesiju klasifikatora kodi???? Vai darba ņēmējam no galvas jāzin savs kods ( piemēram).
....:-x nu sasaucu es vakar savus darbiniekus, nostādīju ierindā un svinīgi viņiem paziņoju, ka jāparaksta pielikumi DL un nosaucu viņiem jaunos kodus!!!! Daži man ar smaidu jautāja, vai pie algas par to arī kādu koda daļu pielikšot:)))))es viņiem - darbiniekiem , nemācēju paskaidrot, kam tas vajadzīgs .... Tā lūk...:)
Закрыть
Краткое описание нарушения