Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pirkums ar VISA - no konta nav noņemta nauda К списку тем
Pirkums ar VISA - no konta nav noņemta nauda
Labdien!
Vai kādam ir tā gadījies? Skaidrs, nauda tiek noņemta tikai pēc dažām dienām. Bet ja tas nav noticis jau labu laiku, dažus mēnešu? Kā pareizi būtu rīkoties šādā situācijā?
Ответы (10)
Jāpiezvana uz banku un jāpajautā.
Varbūt pārdevējs joprojām nav iesniedzis datus bankai? Ja gadījumā pirkums nebija on-line. Tā mēdz gadīties. Vai arī kļūdaini noņemta nauda no cita klienta konta.
Bet vispirms pārliecinieties, vai iesniegtais dokuments ir apmaksāts ar Jūsu karti. Varbūt iesniegts čeks, kas apmaksāts ar citu karti?
man rezervācijā karājas jau gadus 3 summa -1.36, nu neko.
Man ir viens darījums. Pagājušā gada sākums. Kur tika maksāts ar SEB bankas karti un maksājums tika veikts SEB bankas POS terminālā (ir arī POS termināla kvīts). Šī summa joprojām nav noņemta no konta.
SEBā man teica, ka "pārdevējs nav pieprasījis apmaksu". Pie paša pārdevēja es neuzprasījos ar apmaksu.
Dzintar, lai "karājas"...
Jums abiem ar Ludmilu tagad ilgi karāsies...
Labāk lai labi karājas, nekā slikti stāv
Анда,
Par Dzintaru tā kā būtu vairāk vai mazāk skaidrs, bet attiecībā uz Ludmilu - gribētos tomēr uzzināt kādas detaļas...
Auskari
Ā... tagad kļuva skaidrāks...
Закрыть
Краткое описание нарушения