Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Preču tirdzniecības jautājumi К списку тем

Preču tirdzniecības jautājumi
Sveiki!

Interesējos par tādu lietu kā preču tirdzniecību. Tātad, ideja ir doties uz ārvalstīm iegādāties dažādus produktus, ko pēc tam Latvijā tirgot.

Jautājums, kas ir jādara, lai viss būtu pēc likumiem, kā arī izdotos godīgi maksāt nodokļus.

Iegādājoties preces man pietiek tikai ar čeku, ko es pēc tam iegrāmatoju grāmatvedībā? Un attiecīgi, ja ir čeks, kur esmu iegādājies produktu, tad es arī varu likumīgi pārdot, protams, uzliekot savu peļņas procentu?

Vai nav kaut kādi ierobežojumi uz pārvešanu pāri robežai noteiktam produktu daudzumam vai vienam produkta veidam vairākās vienībās?

Kā ir jāiegrāmato pārdotās preces, ja pārdošana notiek ar interneta veikalu? Ja klients atbrauc pēc iegādās preces var izsist čeku caur kases aparātu, vai arī izrakstīt čeku?

Un vai individuālajam komersantam var būt 2 personas, kas darbojas un veic šo pārdošanu?
Artisba
Artisba 23.10.2010 15:39
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Vai nešķiet, ka uzdots pārāk daudz jautājumu, lai "na haļavu" saņemtu kvalificētas atbildes?

Sevišķi amizants ir jautājums "... kas ir jādara, lai viss būtu pēc likumiem, kā arī izdotos godīgi maksāt nodokļus..."

Uz šo varu atbildēt - izlasīt attiecīgos likumus, paturēt tos prātā, un ievērot tos. Vienkāršāk par vienāršu!

Ja izlēmāt, ka jautājumi jāuzdod tieši šajā forumā, tad varu nedaudz pačukstēt priekšā - domu gājiens Jums ir pareizs, grāmatveži zina atbildes uz šiem jautājumiem.

Jums kā uzņēmējam jāalgo grāmatvedis, kurš ne tikai Jūs konsultēs, bet arī kārtos grāmatvedību.

Starp citu, man vēl ir kāda brīva niša.
Aivars007
Aivars007 23.10.2010 15:49
26984 сообщения на сайте
Nu par Jūsu uzdotajiem jautājumiem varētu pāris lappušu referātu uzrakstīt. Tak jāzin konkrēta situācija un katrs gadījums jāizskata atsevišķi. Es arī piekrītu ieteikumam, ka jānopērk vienkārši konsultācija Te uz jūsu nekonkrētajiem jautājumiem konkrētas atbildes nesaņemsiet.

Varu atbildēt tikai uz pēdējo: Paskatieties Komerclikumā, tur par katru uzņēmējdarbības formu smalki aprakstīts. Un Individuālais komersants ir fiziskā persona, kura kā komersants ierakstīta komercreģistrā.
Girla
Girla 24.10.2010 12:55
79 сообщений на сайте
Jāpieņem darbā vismaz 1 kompetents darbinieks.
Loral
Loral 24.10.2010 17:41
1163 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.