Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
2011.gada kalendārs
Manos failos
Acīgākie atrodat kļūdas
Ответы (67)
мерси
вы не обманули наших ожиданий
Ļoti centos
Ceru, ka nav kļūdu
народ у нас бдительный, найдет клюду - доложит...
Наверно пропустила изменения,а в 2011 ещё сдаём отчёты в бумажном виде?Было,что с 01.01.2011 отчёты только через ЭДС
Пока ничего не меняли, вроде:
98. Grozījums šā likuma 15.pantapirmās daļas 3.punktā par pienākumu iesniegt nodokļu un informatīvās deklarācijas elektroniskā veidā attiecībā uz budžeta iestādēm un kapitālsabiedrībām, kurās kapitāla daļas pieder valstij vai pašvaldībai vai valstij un pašvaldībai, stājas spēkā 2009.gada1.janvārī, bet attiecībā uz pārējiem nodokļu maksātājiem, izņemot fiziskās personas, kas neveic saimniecisko darbību, - 2011.gada1.janvārī.
(31.01.2008. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 01.12.2009. likumu, kas stājas spēkā 01.01.2010.)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20nodokliem%20un%20nodevam.doc
Я клюды не нашла
Atradu kļūdu
1.maijā - ... sasaukšanas diens, pareizi jābūt - sasaukšanas diena.
Diena ir sieviešu dzimtes lietvārds.
saīsisnātā = saīsinātā
vairākās vietās
Aivars007, вот зануда! это грамматика. А речь о сути
Autore nebija norādījusi - kādas kļūdas jāmeklē.
Meklēju visas, arī gramatiskās.
Nu un kas, ka es зануда? Arī зануда-s ir vajadzīgi - līdzsvaram dabā!
Paldies
Labi,ka tikai gramatiskās kļūdas. Tā iet, ka Excel gramatiku nelabo
Atļaušos nelabot gramatiku. Galvenais, lai saturs bez kļūdām
Šādas atļaušanās ir aristokrātu privilēģijas...
Kag Māris Linga ievietos kalendāru, tad arī skatīsimies
Māris Linga vgk nekad savu kalendāru nav ievietojis.
Atskaišu iesniegšanas termiņus arī nav norādījis
Kas tas Māris tāds ir par kalendāru guru?
Darba laika kalendārs 2009.gadam Word fails / (Izstrādāja - Māris Linga) Darba laika kalendārs 2010.gadam Word fails / (Izstrādāja - Māris Linga) ...
Daudziem interesē darba lauika kalendārs, ne jau atskaišu termiņi.
Es jau nerunāju Anda, kad viņš (Māris Linga) to kalendāru izvieto vgk.
Un kādos termiņos jānodod atskaites visiem jau viss galvā.
Un ko jūs te Anda varat piesieties tekstiem,apskatat sevi no malas, vai tad neredzat kāda attieksme ir rakstīta...
Varētu padomāt, ka izņemot šo mistisko Māri neviens cits Latvijā nepazīst kalendāru un nezina reizrēķinu - ka 8 x 5 = 40.
Man personīgi tādi kalendāri "pie kājas".
Tik daudz kā 8 sareizināt ar 5 es pats protu, paldies Dievam. Un nekādu Māri man palīgā šajā ajutājumā nevajag.
MVVNACFDV
Āmen!
ajutājumā = jautājumā
Aivars007
ne jau visiem ir 8 stundu darbadiena, ir 6 dienu darba nedēļa, un 5 dienu darba nedēļa, un saīsinātā pirmssvētku diena ar 7 stundām, un tas ir ērti apskatities:-/
Закрыть
Краткое описание нарушения