Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Līzinga kontējumi
Labdien!
Palīdzība nepieciešama šādā jautājumā. Saņemts kredītrēķins no līzinga simma - 2000, - PVN 420.00, un kopsumma - 2420. Kā lūdzu pareizi izgrāmatot līzinga summu no bilances pasīva. Paldies
Ответы (7)
Jāiegrāmato tāpat kā jebkurš kredītrēķins. Šeit neviens nezina, par ko tas kredītrēķins ir, tāpēc būs problemātiski ieteikt pareizos grāmatojumus (kontu numurus).
Solstra
Reģistrācijas datums 07.06.2005
Nodarbošanās Grāmatvedis
Taču labāk jautāt kādam, kurš vismaz kopš 2004.gadair grāmatvedis.
Saņemts kredītrēķins no līzinga par pamatlīdzekļa noņemšanu. Man prieks, ka ir tik gudri cilvēki kā Aivars000, kas nekad ar padomu prātīgu neizceļas.
Nevaru nekā izcelties, jo neesmu zīlnieks vai gaišreģis.
Pamatlīdzekļa atdošanai atpakaļ ir jāizraksta pavadzīme, nevis jāsamierinās ar kredītrēķinu.
Tāds ir mans padoms.
Un lai nu kas, bet pamatlīdzekļu grāmatojumi būtu viena no pirmajām lietām, kas grāmatvedim būtu jāzina. Cēl jovairāk - kopš 2005.gada
Nav ko man te bakstīt degunā pašai savu nezināšanu.
Vēl jo vairāk - kopš 2005.gada
Tā pareizi. Atvainojos par kļūdu.
Solstra kā tad jūs stādājat, katrā tēmā jautājumi, dodiet darbu profesionāļiem, un kinsultācijas šādas par velti neviens nesniegs
Linete, es domāju, ka šis portāls ir domāts padomu sniegšanai.
Закрыть
Краткое описание нарушения