Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kases aparāts К списку тем

Kases aparāts
Sakiet, lūdzu, vai preču pārdošana un piegāde klientam ir pakalpojums? Ja runa iet par sezonas preču pārdošanu, piegādājot to klientam, ir vajadzīgs kases aparāts?vai var izrakstīt kvīti?

iepriekš pateicos par palīdzību!!!
Rusdi
Rusdi 21.11.2010 13:20
43 сообщения на сайте

Ответы (10)

Pameklējiet meklētājā!
Kirsbauma
Kirsbauma 21.11.2010 13:55
1581 сообщение на сайте
Vai arī MK noteikumos par kases aparātu lietošanu - gadījumi kad var izrakstīt kvīti.
Ilma
Ilma 21.11.2010 14:15
30495 сообщений на сайте
vareetu luudzu kaads izskaidrot kā ir jastrādā ar kases aparatu? vnk man nav pieredzes uz kases aparata.

varbut kkam ir kadi word .doc kur ir kāda apmācība??

Jau iepriekš paldies!!!
Zaneozola
Zaneozola 21.11.2010 20:48
1 сообщение на сайте
Обращайтесь в обслуживающую фирму.
Albina
Albina 21.11.2010 21:08
64780 сообщений на сайте
Ar EKA atļauts strādāt tikai speciāli apmācītiem cilvēkiem, kuriem ir izsniegta attiecīga apliecība. Un tā vienmēr jāuzrāda VID inspektoram vai citai kontrolējošai personai.

Taču nedrīkst strādāt tie, kuri prot vienīgi internetā atrast kādu forumu.

Cik gan tālu cilvēki var nonākt - kā tādi tumsoņas.

Grib "taisīt biznesu", bet nevīžo izlasīt kaut vienu normatīvo aktu.
Aivars007
Aivars007 21.11.2010 21:46
26984 сообщения на сайте
"kuriem ir izsniegta attiecīga apliecība. Un tā vienmēr jāuzrāda VID inspektoram vai citai kontrolējošai personai."

Nu nav nemaz tā, stipri novecojusi informācija.Pamats darbam ar EKA ir uzņēmuma vadītāja rīkojums, un nu jau daudzus gadus neviens tādas apliecības neizsniedz. Praktiski apmāca tā firma,kura uzstāda EKA un pēc tam veic EKA apkalpošanu. Un VIDam nevajag un VID neprasa apliecības, bet gan šo rīkojumu par konkrēto personu, kura strādā taja brīdī ar EKA.Visuatbildību par strādājošiem ar EKA nes uzņēmuma vadītājs.
Vijoliite
Vijoliite 22.11.2010 05:42
1711 сообщений на сайте
Piekrītu Vijolītei:-)
Ilma
Ilma 22.11.2010 09:37
30495 сообщений на сайте
Es gan piekrītu Aivaram tai faktā, ka "Ar EKA atļauts strādāt tikai speciāli apmācītiem cilvēkiem".

Pirms ar auto braukt sākam - ejam taču kursos un iemācāmies. Tas pats ar EKA - jāiemācās, pirms sākt pogas spaidīt.
Andaz
Andaz 22.11.2010 09:51
27895 сообщений на сайте
Nu par apmacību jāpiekrīt, bet apmācīt var jebkurš un apliecību arī par to nedod.
Ilma
Ilma 22.11.2010 09:55
30495 сообщений на сайте
Kam nedod, kam dod.

Manis pēc katrs var darīt visu, kas vien iešaujas prātā.

Kā skatos, šeit forumā tusē pārsvarā tādi, kuriem šķiet, ka visu var iemācīties, apsēžoties pie datora un sērfojot internetā.

Nu ko - lai visiem veicas!

Man ir cits skatījums uz dzīvi - un es pie tā arī palikšu.

Manā praksē vienmēr ir tikušas izsniegtas apliecības. Un nav svarīgi, kam tā apliecība tiek uzrādīta - VID inspektoram vai darba devējam. Ja apliecinājuma par iegūtajām zināšanām nav, varat iekulties tikai nepatikšanās. Mana daļa bija uzrakstīt, kā ir dzīvē. Jūsu darīšana - darīt kā vēlaties.
Aivars007
Aivars007 22.11.2010 10:39
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.