Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

dzīvojamo eku apsaimniekoshana К списку тем

dzīvojamo eku apsaimniekoshana
Paliidziet luudzu. Kaa graamatvediski riikoties, ja ir maajas iipashnieks(firma) kuram ir apsaimniekotaajs(firma), iedziivotaaji naudinju skaita uz apsaimniekotaaja bankas kontu. Apsaimniekotaajs sanjem no maajas iipashnieka naudinju par apsaimniekoshanu izrakstot vinjam reekjinu. Bet kaa man meenesha atskaites kaartot? Sanaak ka ienjeemumi ir gan apsaimniekotaajam, gan iipashniekam? Un kaa maajas iipasnieks var dabuut savu nopelniito naudinju no apsaimniekotaaja konta?
Repate
Repate 10.08.2004 15:57
44 сообщения на сайте

Ответы (5)

Es domaaju ka maajas iipashniekam jaaizraksta reekins apsaimniekotaajam, un tad tad apsaimniekottajam ir arii izdevumi.
Lidina
Lidina 10.08.2004 16:29
18 сообщений на сайте
А от чьего имени выставляются счета жильцам - от имени Вашей фирмы или от имени apsaimniekotāja?
Martinas
Martinas 10.08.2004 18:31
38532 сообщения на сайте
Apsaimniekotaajs raksta reekjinu un apsaimniekotaaja rekviziiti ir uz reekjina. Esmu graamatvede abaam firmaam.
Repate
Repate 11.08.2004 12:06
44 сообщения на сайте
Kad mūsu firma apsaimniekoja citai firmai piederošu māju, es nodevu tai firmai pārskatu par ieņēmumiem un izdevumiem, bet viņi man piestādīja rēķinus par summām, kurus man bija jāparskaita. Es savukārt viņiem piestādīju rēķinus par mūsu apsaimniekošanas pakalpojumiem.
Martinas
Martinas 11.08.2004 12:44
38532 сообщения на сайте
Paldies Martinas!!
Repate
Repate 12.08.2004 09:56
44 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.