Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Lara Faiana un Igors Krutojs К списку тем
Ответы (21)
Супер
Naba 26.11.2010 22:36
621 сообщение на сайте
621 сообщение на сайте
Pievienojos.Dievīga dziedātāja.
Japaina 27.11.2010 01:22
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Mu-maija
Vai Jūs par Zāru?
Viņas CD es varu klausīties 24 h diennaktī - gan tad, kad vajag labu garastāvokli, gan arī tad, kad vajag iemigt.
Patiešām eņģeļa balss.
Vai Jūs par Zāru?
Viņas CD es varu klausīties 24 h diennaktī - gan tad, kad vajag labu garastāvokli, gan arī tad, kad vajag iemigt.
Patiešām eņģeļa balss.
A es tieši šo klausījojs
tagad jau nav pirmā reize, bet atceros, ka gadus atpakaļ pirmo reizi - nu tad īsti šermuļi pa ķermeni...
tagad jau nav pirmā reize, bet atceros, ka gadus atpakaļ pirmo reizi - nu tad īsti šermuļi pa ķermeni...
Abas ir labas.Manafavorīte vienalga ir Lara Fabiana.Vakardienaskoncertu biju redzējusi, bet vienalga uzmetās zosāda.Jāgaida jaunais projekts, ja kāds redz pirmais, dodiet ātru ziņu!:-D
Japaina 27.11.2010 17:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Vakardienas koncertā pārņēma pilnīga svētlaime - dievīgs!
Krutojs - fantastisks komponists.
Skatījos filmu par viņu - tā arī ir - nav viņam Krievijā, kam savas dziesmas dot dziedāt!
Skaņdarbs, ko viņš veltījis savam tēvam - tirpas iet pār kauliem klausoties!
Un vēl - Dmitrija Hvorostovska izpildījumā... ah...
Krutojs - fantastisks komponists.
Skatījos filmu par viņu - tā arī ir - nav viņam Krievijā, kam savas dziesmas dot dziedāt!
Skaņdarbs, ko viņš veltījis savam tēvam - tirpas iet pār kauliem klausoties!
Un vēl - Dmitrija Hvorostovska izpildījumā... ah...
http://www.youtube.com/watch?v=QKQ12KEIYvs&feature=related dejo Anastasija Voločkova
очень понравился концерт..:-)
Larija40 29.11.2010 13:21
177 сообщений на сайте
177 сообщений на сайте
Es arī būtu noskatījies, ja kāds iepriekš būtu pabrīdinājis.
Citādi es TV ieslēdzu uz Dziesmu svētkiem un kādreiz arī Vecgada vakarā - paskatīties Krievijas TV. Tur dzied, dejo, priecājas. Mūsējie savukārt iededz sveces un dzied bēru dziesmas.
Citādi es TV ieslēdzu uz Dziesmu svētkiem un kādreiz arī Vecgada vakarā - paskatīties Krievijas TV. Tur dzied, dejo, priecājas. Mūsējie savukārt iededz sveces un dzied bēru dziesmas.
Nākošreiz Skaipā ziņu aizsūtīšu :), ja būšu pie datora.
Krutojs ir netipisks komponists Krievijas estrādei.
Krutojs ir netipisks komponists Krievijas estrādei.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть