Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
pie tā paša К списку тем
Ответы (83)
Meitenes, es ne jau par suņiem un desām jautāju, bet par grāmatojumiem...
Lūdzu, atgriezīsimies pie sākotnējā jautājuma...
Lūdzu, atgriezīsimies pie sākotnējā jautājuma...
Mans papagailis Kārlis arī mīlēja visu paknābāt, kas mums šķivjos bija, līdz ieknābās ķiplokā Nu vairs mūsu ēdiens viņam nešķiet pievilcīgs
Мою барышню чеснок не пугает. Говорят, для профилактики от блох полезно. На днях натерли ножки стола перцем, чтобы не грызла. Зубки у нас меняются и мы грызучие. Так облизала весь перец и еще попросила. Зато блинчики три дня лежали в миске. Даже и не притронулась.
Paldies Dievam, ka tā.Sākumā domāju, ka aģents 007 arī sāk jukt prātā.
Personīgi Aivars007>>>:-D
Personīgi Aivars007>>>:-D
Japaina 03.12.2010 18:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina
Kur te ir kāds pamats samierināties?
Runā par suņiem, par ķiplokiem, bet uz maniem jautājumiem neatbild.
Kur te ir kāds pamats samierināties?
Runā par suņiem, par ķiplokiem, bet uz maniem jautājumiem neatbild.
Nu tādi tie grāmatveži ir, dzer tik kafiju, cilā papīrīšus, kaut ko klabina,bet konkrētu atbildi uz piecām lapām ar grāmatojumiem žēl.Īsti nūģi!:-/
Japaina 04.12.2010 00:07
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Par ko ir runa! Gluži manas domas!
Jūs taču te visi visu zināt, bet žēl palīdzēt! Laikam nāksies man pašam tērēt savu dārgo laiku...
Jūs taču te visi visu zināt, bet žēl palīdzēt! Laikam nāksies man pašam tērēt savu dārgo laiku...
Varbūt kāds var pateikt, kur tas rakstīts.
Jo man VIDā teica, ka nevarot kontēt konteinerā un grāmatot grāmatās, varot uzlikt sodu.
Jo man VIDā teica, ka nevarot kontēt konteinerā un grāmatot grāmatās, varot uzlikt sodu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть