Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
B lapa К списку тем
Ответы (18)
Да, вам нужно ее заверить на работе, но при этом жаль, что в неоплачиваемом.А вообще, особенно для буха(вы ведь работу делаете и дома), я считаю НУЖНО(или желательно) платить зарплату и Б больничный, при этом только уменьшив необлагаемый и на ребенка, т.к они их применят при оплате больничного.И если в конце года заполняете Д декл.(для возврата ПНС) нужна копия выплач.больничных, чтобы необлаг.мин. получился 252.А вообще это печально, если специалист вынужден работать за двоих...
Jk, tā viena darba vieta ir iesniegusi no 9.augustaVIDā iesniegumu par darbības pārtraukšanu uz laiku, tāpēc atrodos bezalgas atvaļinājumā uz tiem pāris mēnešiem, un tā sanāca, ka tieši vakar vakarā saslima meitiņa.
Cleo заверяйте в двух местах! за Вас же налог плочен! и выздоравливайте ребятенка!!!!
090909 11.08.2004 09:13
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
Oxi, spasibo, vot vra4a vizvala uzhe, smotrju gorlo u do4ki krasnoje, naverno angina i temperatura nespodajet. :((
Tak i sdelaju zaverju v oboih rabotah.
Tak i sdelaju zaverju v oboih rabotah.
Pamēģiniet "pārtraukt" bezalgas atvaļinājumu, jo darba devējam lapā B jāuzrāda, ka Jūs tajā neesat. Citādi slimības lapa netiks apmaksāta.
Lai veseļojas meitiņa.
Lai veseļojas meitiņa.
Mu-maija, bet man ir divas darba vietas. Ja pārtrauks bezalgas atvaļinājumu, .. uzņēmums no 9.augustair paartraucis darbību uz laiku, bet līdz šim nodokļi samaksāti.
Cleo-iņ! Viss ir ļoti vienkārši - mānam dēlam bija šāda problēma ar B lapu (tieši slima bērna kopšanai atvaļinājuma laikā).
Tā netika apmaksāta atvaļinājuma laikā.
Iespējams, sociķi neinteresēsies, vai tur bija vai nebija pārtraukta darbība.
Tā netika apmaksāta atvaļinājuma laikā.
Iespējams, sociķi neinteresēsies, vai tur bija vai nebija pārtraukta darbība.
Mu-maija, kā tad sociālie rēķina pabalstu? Augustu jau viņi vēl neredzēs ir vai nav tur alga, ilgāk jau par augustu man neslimos mazā, lielākais nedēļu. Viņi jau ņems 6 mēnešus atpakaļ, sākot ar jūliju, ne?
šodien izrakstīja B lapu, 17 -18.augustā jau noslēgs vēlākais 19-20.augustā iesniegšu Sociālajos. Par augustu viņi redzēs tikai septembrī. Ja vajadzēs es taču varu aiznest izziņu no darba vietas, ka tur pārtraukta uz laiku darbība, galu galā visi nodokļi nomaksāti arī jūlija algas nodokļi. Bet darbība būs pārtraukta apmēram no 9.augustalīdz kādam 30.septembrim
Runa iet ne par aprēķināsānu, bet par to, ka slimības lapa B atvaļinājuma laikā slima bērna kopšanai netiek apmeksāta. Varbūt pavaicājiet saviem sociķiem, kā viņi rīkosies?
Un mums pastāstiet.
Un mums pastāstiet.
Mu-maija, ok, kad uzzināšu pateikšu, it kā jau tikai vienā darba vietā bezalgas atvaļinājums, otrā es strādāju.
Клео, а может лучше все таки увольтесь с той работы которая приостановила деятельность, например с 9 августа. И останется у Вас одно место работы, на котором и сделаете отметку.
un kāda būs neizmantotā atvaļinājuma kompensācija? sāku strādāt ar 5.maiju atbrīvojos ar 9.augustu Vai vispār vajag rēķināt atvaļinājuma kompensāciju? Un kā būs pēc tam kad atkal noslēgs darba līgumu, kā ar atvaļinājumiem vēlāk?
Ну как расчитывать компенсацию за неиспользованный отпуск много раз писали.Думаю самый квалифицированный ответ на этот вопрос Вам даст Му-Майя. А за период пока Вы были в отпуске за свой счет, отпуск все равно не полагается. Так что Вы ничего не теряете.
Lieta tāda, ja es atrodos bezalgas atvaļinājumā, tad tie;sām nemaksā B lapu, bet par cik es strādāju divās darba vietās un otrā neatrodos bezalgas atvaļinājumā, tad B lapu maksā un pabalsta aprēķinam ņem datus tikai no tās darba vietas algas atskaitēm, kurā es atrodos darba attiecībās un neesmu bezalgas atvaļinājumā.
Tā, ka izlēmu, labāk atbrīvoties no darba, tad aprēķinu veic no abu darba vietu algām, un tad kad uzņēmums atsāks darbību, tad noslēgt no jauna darba līgumu. Amuil, paldies, Jums bija taisnība un Mu-maija arī, redz vismaz kāds pasaka, kā īsti darīt.. un re kā iekrita, ka tieši šobrīd saslima meitiņa un paņēmu B lapu. Vismaz ko jaunu uzzināju, nav diena nodzīvota veltīgi.
Tā, ka izlēmu, labāk atbrīvoties no darba, tad aprēķinu veic no abu darba vietu algām, un tad kad uzņēmums atsāks darbību, tad noslēgt no jauna darba līgumu. Amuil, paldies, Jums bija taisnība un Mu-maija arī, redz vismaz kāds pasaka, kā īsti darīt.. un re kā iekrita, ka tieši šobrīd saslima meitiņa un paņēmu B lapu. Vismaz ko jaunu uzzināju, nav diena nodzīvota veltīgi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть