Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Auto nodoklis
Kaa tauta doma vai gadijuma ja uznemums menesa beigas izraksta rekinu (Piemeram Ls 0.10/km), kur ieklauts remonts, degviela,... tas skaitas saimnieciska darbiba vai ne(to atbilstosi aprakstot metodika).
Vai tada veida varetu izvairities no autonodokla maksasanas.(Automasina tiek izmantota tikai saimnieciskas darbibas veiksana, iznomasana arii ir saimnieciska darbiba)
Ответы (32)
А где этот законопроект почитать можно?
http://www.mk.gov.lv/doc/2005/FMLik_301110_TNL.3280.doc
в таком виде он ушёл в Сайм, но последние данные, что ставка будет единая - 25 латов с машины
Nnsventa
Izlasiet vienu reizi mūžā noteikumus - nebūs lieku jautājumu!
Un ne es viena pasūtīju lasīt noteikumus!
Так нечего еще читать, пока не опубликовано.
Остальное - наши предположения.
Лучше похоронили бы этого урода:-<
Dzirdēju TV ka tā sistēma maksā 140.00 Ls un apakalpošana mēnesī 20.00 Ls Un tāpēc uzņēmēji labāk nolems maksāt to nodokli,būs mazāki izdevumi.
Да ещё не факт, что видовские тупицы что-то поймут из этих распечаток, что бы вернуть этот налог
Protams, ka nesapratīs.. ja sapratīs būs nodoklis jāatmaksā.
Lai saprastu, būs vajadzīgi papildus līdzekļi darbinieku apmācībām.
Tagad visi zem vienas birkas -potenciāls negodīgais uzņēmējs. Pat, ja lētāk iznāk samaksāt nodokli, ar to pastarpināti iznāk apliecināt, ka esi izmantojis mašīnu ne tikai darba vajadzībām:-x
Добрый день,
Вопрос в тему. Недавно тоже ознакомилась с новым законо"творчеством" . Интересно, как, по мнению бухгалтеров, (а именно его часть относительно налога на фирменное авто) смогут избежать налога лизинговые компании, на имя которых в ЦСДД зарегистрированны тысячи машин? ГЗ 2069. - īpašuma tiesība paliek pārdevējam, kamēr nav galīgi samaksāta pirkuma maksa. КомЗ - 463. пант. ну и Целя ликумс , не помню точно, в каких пантах речь идет о владельце
Для этого есть в законе туретайс, который будет платить. Лизинги на техосмотр все равно машины не гоняют.
Закрыть
Краткое описание нарушения