Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Bērnu pārtika - grozījumi normatīvajā aktā К списку тем

Bērnu pārtika - grozījumi normatīvajā aktā
Lūdzu, vai kāds kolēģis varētu man palīdzēt saprast šādu normatīvā akta prasību - citēju:

"38. Mākslīgo maisījumu zīdaiņiem ražotājs, importētājs, izplatītājs vai iepakotājs paziņo Pārtikas un veterinārajam dienestam (turpmāk - dienests) par mākslīgo maisījumu zīdaiņiem pirms tā pirmās laišanas Latvijas tirgū atbilstoši normatīvajiem aktiem par īpašām prasībām diētiskajai pārtikai, kārtību, kādā reģistrē diētisko pārtiku, un valsts nodevu par diētiskās pārtikas reģistrāciju."

Manā gadījumā esam augstāk minēto proeduktu importētājs.

Kas mums būtu jāpaziņo PVD valsts nodevas sakarā - vai tas, ka negribētos to maksāt, ka tā ir, mūsuprāt, par augstu, vai vē kas cits?

Cienījamie kolēģi(-ģes), lūdzu Jūsu palīdzību.

Esmu iesācējs, un ļoti reti lūdzu.

Ceru, ka nesūtīsiet mani uz "meklēt", jo šī opcija šajā forumā ir tikai butaforija.

Un šis normatīvais akts ir izdots tikai 14.12.2010, tāpēc prakses vēl nav, bet līdz gada beigām vēl jāsteidz piemērot reālajā dzīvē.

Jau iepriekš dziļi paklanos visiem, kuri konstruktīvi atbildēs.
Aivars007
Aivars007 19.12.2010 09:44
26984 сообщения на сайте

Ответы (2)

no studentes viedokļa:

jāpaziņo PVD pirms m.m. laišanas Latvijas tirgū un jāiemaksā valsts nodevu, t.i. PVD kompetencē
Tatjana77
Tatjana77 19.12.2010 15:03
7478 сообщений на сайте
Kad izlasīju to tekstu kādas 11 reizes - pašam dalēca. Paldies par vēlmi palīdzēt.
Aivars007
Aivars007 19.12.2010 15:57
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.