Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Sia dibinasana
Tatad ir radusies vajadziba nodibinat parasto sia.
Interese ka apiet 2k pamatkapitala samaksu uzreiz, zinu ka var maksat pa dalam, bet vel esmu dzirdejis ka var dibinot veikt mantisko ieguldijumu puses apmera un atlikusos 1k nauda apmaksat pec pus gada.
Ir neskaidri ka to noverte un kadi papiri jaizpilda?
Un ka ir ar pamatkapitalu uz kurieni to maksa, valsts kase?Esmu dzirdejis ka pec 14dienam to var dabut atpakal vai ta ir un cik tas sarezgiti?
UN vel par alko,tabakas licencem cik pinkerigi ir vinas dabut un cik ilga laika?
Cenas cik saprotu viegalis-30ls, stiprais-30ls, cigaretes-20ls?
Un cik ir smagas parbaudes no vid puses?
Paldies jau ieprieks!
Ответы (13)
В Valsts kase pamatkapitals никогда не платился
Jūsu nodarbošanās "jurists",bet visur rakstat "esmu dzirdējis", vai tad juristiem nemāca likumus arī palasīt!:-O
www.likumi.lv
Komerclikums un ne tikai
Es neesmu jurists.
Varbūt tomer kads var izskaidrot?
За оплату Вас любой бухгалтер проконсультирует.А "если сама" бухгалтер,то
www.likumi.lv
Komerclikums un ne tikai
Tas kas mani interese ir pamatkapitals, nedomaju ka del vina jautajuma butu jagriezas pie gramatvedes/jurista, vai tik gruti pateikt ka ieguldit mantiskaja vertiba dibinot sia 1000ls apmera mantu lai nebutu uzreiz jamaksa 1000 ls?
Nekas nav vieglāk un noderīgāk, kā izlasīt pašus pamatus - Komerclikumu.
Tālāk ar visiem paraugiem:
www.ur.gov.lv
http://www.vgk.lv/lv/search/http://www.vgk.lv/lv/webftplist/
Esmu to visu lasijis. Labi neatgriezisos vairs pie si jautajuma, man ir aptuveni skadrs ka to veic, jautaju parbaudes pec.
Talak kas interese - ja dibinot sia ir divi valdes locekli, ur rakstits ka nedrikst apstiprinat parakstu noteriala kartiba pie ur notara, tas nozime ka jagriezas uz kadu tuvako notarialo kantori, kadas aptuveni ir izmaksas?
Слушайте, здесь бухгалтерский форум, а не справочное бюро. Звоните в 1188.
Pirmkārt jau labāk taisīt pamatkapitālu tikai 1000 Ls, ja vairāk nav. Un pie reģistrācijas arī ietaupīsiet kādu kapeiku. Ja nu kaut kad nākotnē ar to radīsies problēmas, jebkurā laikā var veikt PK palielināšanu.
Ziniet kāpēc nekad vēl neesmu uzdevusi nevienu jautājumu šajā forumā? Ne jau tāpēc, ka visu zinu, bet gan tāpēc, ka baidos, ka Albin un Amber veidīgie mani apries vai apsmies kā šajā gadījumā. Es lasu visus likumus, bet dažreiz ir tā, ka gribas pārliecināties, vai pareizi saproti, bet skatos, ka bieži vien bez pazemojuma cauri netikt
D "Sama buhgalter"
K "Albin un Amber veidīgie"
Так вот кто мне на почту гадости шлет. И вам того же.
Закрыть
Краткое описание нарушения