Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Darbības apturēšana uz laiku - VID saka ka tādas nav К списку тем

Darbības apturēšana uz laiku - VID saka ka tādas nav
Labdien. Vienam uzņēmumam gribēju apturēt saimniecisko darbību uz laiku, zinu ka agrāk tā darīja, aizpildīja iesniegumu un tad tikai tukšas atskaites. Piezvanīju VID. Viņi saka ka tas nav iespējams, var likvidēt uzņēmumu vai arī sniegt "nulles" atskaites. Un tada jēdziena ka "apturēt darbību" nekad nav bijis, un tas iesniegums neko nedod.

Vak kādam ir informācija par šo lietu?

Būšu ļoti pateicīga.
Satori
Satori 19.01.2011 13:52
24 сообщения на сайте

Ответы (46)

Ага,на общественных началах:-/
Gravchik
Gravchik 15.02.2011 17:23
6088 сообщений на сайте
Есть причины, по которым бухгалтер хочет числиться на фирме, а заявление такого типа:

Lūdzu piestādīt man atvaļinajumu aiz savu rēķinu no .. līdz..

??

спасибо
Neznajka_2007
Neznajka_2007 16.02.2011 09:40
277 сообщений на сайте
Tad es saprotu tā, ka nav vērts VID'am nekā sniegt, tad vienkārši nokārtojam tā, lai vienīgā iesniedzamā atskaite ir PVN un to pašu iesniedzam tukšu un miers...
Tikai, ja darbinieki visi ir bezalgas atvaļinājumā, vai tāpat ir jāiesniedz ziņojums par VSAOI?
Aigarsr
Aigarsr 08.09.2012 16:31
208 сообщений на сайте
Jā jāsniedz arī ar nullēm līdz tiek atbrīvoti, riska nodeva katram jāuzskaita.
Ilma
Ilma 08.09.2012 16:43
30495 сообщений на сайте
Tad es saprotu tā, ka nav vērts VID'am nekā sniegt, tad vienkārši nokārtojam tā, lai vienīgā iesniedzamā atskaite ir PVN un to pašu iesniedzam tukšu un miers...
Tikai, ja darbinieki visi ir bezalgas atvaļinājumā, vai tāpat ir jāiesniedz ziņojums par VSAOI?
Bezalgas atvaļinājuma vietā Jums dīkstāve ir jāmaksā!
Andaz
Andaz 12.09.2012 13:57
27892 сообщения на сайте
PVN - ar nullēm, Darba devēja ziņojums - ar 25 sant. katram.
Neaizmirstiet, ka par bezalgas atvaļinājumiem bija jāiesniedz Ziņas par darba ņēmējiem.
Aivars007
Aivars007 12.09.2012 14:52
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.