Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darbības apturēšana uz laiku - VID saka ka tādas nav К списку тем
Darbības apturēšana uz laiku - VID saka ka tādas nav
Labdien. Vienam uzņēmumam gribēju apturēt saimniecisko darbību uz laiku, zinu ka agrāk tā darīja, aizpildīja iesniegumu un tad tikai tukšas atskaites. Piezvanīju VID. Viņi saka ka tas nav iespējams, var likvidēt uzņēmumu vai arī sniegt "nulles" atskaites. Un tada jēdziena ka "apturēt darbību" nekad nav bijis, un tas iesniegums neko nedod.
Vak kādam ir informācija par šo lietu?
Būšu ļoti pateicīga.
Ответы (46)
Ага,на общественных началах:-/
Есть причины, по которым бухгалтер хочет числиться на фирме, а заявление такого типа:
Lūdzu piestādīt man atvaļinajumu aiz savu rēķinu no .. līdz..
??
спасибо
Tad es saprotu tā, ka nav vērts VID'am nekā sniegt, tad vienkārši nokārtojam tā, lai vienīgā iesniedzamā atskaite ir PVN un to pašu iesniedzam tukšu un miers...
Tikai, ja darbinieki visi ir bezalgas atvaļinājumā, vai tāpat ir jāiesniedz ziņojums par VSAOI?
Jā jāsniedz arī ar nullēm līdz tiek atbrīvoti, riska nodeva katram jāuzskaita.
Tad es saprotu tā, ka nav vērts VID'am nekā sniegt, tad vienkārši nokārtojam tā, lai vienīgā iesniedzamā atskaite ir PVN un to pašu iesniedzam tukšu un miers...
Tikai, ja darbinieki visi ir bezalgas atvaļinājumā, vai tāpat ir jāiesniedz ziņojums par VSAOI?
Bezalgas atvaļinājuma vietā Jums dīkstāve ir jāmaksā!
PVN - ar nullēm, Darba devēja ziņojums - ar 25 sant. katram.
Neaizmirstiet, ka par bezalgas atvaļinājumiem bija jāiesniedz Ziņas par darba ņēmējiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения