Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīmes noformēšana
Esmu IK, mēbeļu izgatavotājs. Man radies jautājums saistībā ar pavadzīmes noformēšanu. Ar klientu atrunāju rakstiski izgatavot 2 krēslus un 1 galdu un vienu palodzi + piegāde, montāža. Vai pavadzīmē varu norādīt pie precēm:
1. Mēbeles pēc specifikācijas vai līguma Nr. 12345 / gab. 1 / kopējo līguma summu.
Vai man obligāti jāuzskaita visas mēbeles?
1. krēsls / gab. 2 / summa
2. galds / gab. 1 / summa
3. palodze / gab. 1 / summa
4. piegāde ......
5. montāža ......
Ответы (4)
Kā sarunājiet nevis atrunājiet8-)
Varat rakstīt piem. virtuves mēbeļu k-ts, biroja mēbeles utt.
saskņā ar līgumu Nr...... Nav obligāti jāuzskaita, no kā komplekts sastāv. Tas jau ir redzams pēc tāmes.
Ja montāža un piegāde nav iekļauta mēbeļu cenā, tad jāraksta atsevišķi.
Tātad, principā ja esmu iepriekš piestādījis klientam tāmi un avansa rēķinu, kā arī esam noslēguši līgumu par veicamajiem darbiem, kuros ietilpst arī piegāde un montāža, tad pavadzīmē varu droši norādīt "Mēbeļu komplekts" vai pēc saviem ieskatiem: "Prece pēc Tāmes / Līguma Nr. 12345", skaits: 1gab. un kopējo līguma summu ?
Vienkārši man joprojām šaubas, jo klients nav izteicis nekādas pretenzijas pret pavadzīmi, bet tagad sāku domāt vai VID neradīsies kaut kādi jautājumi vai pretenzijas par to kā noformēta pavadzīme...
Закрыть
Краткое описание нарушения