Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pavadzīmes noformēšana К списку тем

Pavadzīmes noformēšana
Esmu IK, mēbeļu izgatavotājs. Man radies jautājums saistībā ar pavadzīmes noformēšanu. Ar klientu atrunāju rakstiski izgatavot 2 krēslus un 1 galdu un vienu palodzi + piegāde, montāža. Vai pavadzīmē varu norādīt pie precēm:

1. Mēbeles pēc specifikācijas vai līguma Nr. 12345 / gab. 1 / kopējo līguma summu.

Vai man obligāti jāuzskaita visas mēbeles?

1. krēsls / gab. 2 / summa

2. galds / gab. 1 / summa

3. palodze / gab. 1 / summa

4. piegāde ......

5. montāža ......
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 15:15
6 сообщений на сайте

Ответы (4)

Kā sarunājiet nevis atrunājiet8-)
Ilma
Ilma 21.01.2011 15:23
30495 сообщений на сайте
Varat rakstīt piem. virtuves mēbeļu k-ts, biroja mēbeles utt.

saskņā ar līgumu Nr...... Nav obligāti jāuzskaita, no kā komplekts sastāv. Tas jau ir redzams pēc tāmes.

Ja montāža un piegāde nav iekļauta mēbeļu cenā, tad jāraksta atsevišķi.
Kirsbauma
Kirsbauma 21.01.2011 15:48
1581 сообщение на сайте
Tātad, principā ja esmu iepriekš piestādījis klientam tāmi un avansa rēķinu, kā arī esam noslēguši līgumu par veicamajiem darbiem, kuros ietilpst arī piegāde un montāža, tad pavadzīmē varu droši norādīt "Mēbeļu komplekts" vai pēc saviem ieskatiem: "Prece pēc Tāmes / Līguma Nr. 12345", skaits: 1gab. un kopējo līguma summu ?
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 16:54
6 сообщений на сайте
Vienkārši man joprojām šaubas, jo klients nav izteicis nekādas pretenzijas pret pavadzīmi, bet tagad sāku domāt vai VID neradīsies kaut kādi jautājumi vai pretenzijas par to kā noformēta pavadzīme...
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 16:57
6 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.