Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

pamatkapitāls К списку тем

pamatkapitāls
Uzreiz saku ka esmu lasījusi Komreclikumu, ur.gov.lvpar SIA reģistrāciju, bet šo to nesaprotu

Gribu reģistrēt SIA.

Skatos ir divi varianti

1. SIA kuras pamatkapitals ir mazāks par 2000 LVL

2. 1 dibinātaja SIA

kurš variants man būtu izdevīgaks, reāli naudas man nav uzreiz ko ieguldīt pamatkapitalā, bet ir manta, kas nepieciešama (autoservisa iekārtas, kas būs nepieciešamas un auto) 2500 vertībā.

saprotu ka 1. variantā 25 % katru gadu no peļņas janovirza pamatkapitālam, tad saprotu mantisko nevar ieguldīt?

et vai var piem, 2. variants iemaksāt 100 ls pamatkapitalā naudā un 2500 mantā?

Vai pie 1. varianta man manta būtu jāiegulda uzreiz dibinot, vai to var velak ieguldīt, kā ir izdevīgāk? Tāpat nesaprotu kā ir ar to mantisko ieguldījumu - tas novērtējums vajag, itka nesasniedz 4000 Ls, tad man nevajag eksperts, bet lieku pec tirgus cenām vertību pati?

Lūdzu paskaidrojiet nevis apceliet
Lieje
Lieje 25.01.2011 13:00
2 сообщения на сайте

Ответы (1)

Jūsu dalījums nav saprotams. Ja gribiet dalīt pēc kaitāla, tad

1. PK mazāks par 2000,-

2. PK 2000 vai vairāk.

No dibinātājiem tas nav atkarīgs. Par dibinātājiem kur PK mazāks par 2000 noteikumi www.ur.gov.lv

saprotu ka 1. variantā 25 % katru gadu no peļņas janovirza pamatkapitālam, tad saprotu mantisko nevar ieguldīt?

Jā tā ir.

Vai pie 1. varianta man manta būtu jāiegulda uzreiz dibinot, vai to var velak ieguldīt, kā ir izdevīgāk

Jūs taču poats rakstiet un pareizi tā ir, ka PK mazākam par 2000 apmaksa tikai naudā.

Ja gribiet apmaksāt PK 2000 vai vairāk PK apmaksas veids jānorāda UZREIZ dibināšanas lēmumā.Ja pēc tam ko pārdomā, tad jāmaina lēmums, tās ir klapatas.

Par to cik liels var būt % mantiskais ieguldījums arī www.ur.gov.lv
Par novērtēšanu arī turpat. Ja atbilst kritērijiem kad nevajag vērtētāju - visu novērtē pats.
Ilma
Ilma 25.01.2011 14:59
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.