Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
udens baltezera avoti
kurs lieto? kadas atsauksmes?
interneta info loti atskiras, viens slave, cits sudze, bet personigi man, uz epastu nav atbildets jau gandriz veselu darba nedelu.
zinu ka avotam jau gandriz 100 gadi.
rakstat visu, ko zinat, kas tur bija PSRS gados.
a tasa udens kopuma garso?
man ir labs zimols, bet nav neviena avota vai avotu, kur varetu razot.
lidz ar to ari jautajumi.
Ответы (4)
Jus nesapratat, ar baltezeru man nav nekada sakara, es tikai mekleju avotu.
Nē, es sapratu, ka ar Baltezeru nav nekāda sakara. Galvenais (labs zīmols) taču ir!
Ir, pasaule pazistamais. Tas ir sporta komanda, bet taka katram jadara savs darbs, mes vienojamies ka es varu meginat ar vinu zimoli pelnit komandai naudu par to sanemot procentu.
Teoretiski ar so zimolu var pabidit pasaule pazistamus zimolus, ka Vichi vai Evian. Vienigi jaatrod izcilu udens avotu no esosajiem vai neskartiem.
Ja ticet reklamai, baltezera avoti esot tads, bet vadiba neiet uz kontaktu, pagaidam. Lai apzinaties vismaz avota jaudu. Vai reklamas pareizibu, interneta ir raksti kur teikts, ka udens pudeles pardosanai un etalons paraugam ir divas atskirigas lietas.
Закрыть
Краткое описание нарушения