Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
самозанятое лицо К списку тем
Myshka 29.01.2011 14:13
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
Ответы (13)
Tatjana77 29.01.2011 14:16
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
спасиво но мне нужен отчет , что сдают раз в квартал ( доходы- расходы=180*30,48=54,86
Myshka 29.01.2011 18:09
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
30.48 ?
год ?
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/metodiskie%20materiāli/info_vsaoi_mk_821.doc
год ?
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/metodiskie%20materiāli/info_vsaoi_mk_821.doc
Tatjana77 29.01.2011 18:47
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
провлема в том ,что надо сдать отчет за 2010,год 3,4,кв как я поняла ,что ставка 28,17 и( документ 464 кв)спасибо
Myshka 29.01.2011 20:18
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
a esli ne sdavatj, 4to eto povle4et?
Kalvitis 29.01.2011 23:38
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Par atskaišu, kuras pienākas iesniegt nesiesniegšanu - sods. Liekas aparakstīts Likumā par nodokļiem un nodevām.
bet kad cietuma liek ko vajag paveikt?
Kalvitis 30.01.2011 12:55
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Kriminālatbildiba. Skat. admoistratīvo pārkāpumu kodeksu. Piem.jaļaunprātīfgi nav maksājis nodokļus, tīši novedis līdz maksātnespējai...8-)
Kalvitim sagribējās cietumā pagozēties? pie brīvas maizes... un ūdens?
Jā, arī tas ir jānopelna , par baltu velti pie mums neko nedod...
Jā, arī tas ir jānopelna , par baltu velti pie mums neko nedod...
Livijano 30.01.2011 16:17
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
A kas skaitas launpratigi? Es dzirdeju dazi pusgadu neko nedara, naudu iznem lidz ta atnak, a kad vid atnak taisa lielas acis, stila, a vajag nodot? Nu tad nodosim, piedodiet, nezinajam, a pasi sak jaunu sia, un viss no jauna, veco pametot pasplusma.
Es nezinu cik tas reali un lidz kadam meginajumam sakt no jauna. Jo vismaz es domaju, neliek tak cietuma ar pirmo reizi.
Gribetos zinat, cik vinu sodu, bridinajumu un draudu vajag sanemt, lai zeme saktu supoties zem kajam, bet lidz kadam laikam var nenemt tos galva.
Cietuma, ja vienvietiga numura, ar interneta pieslegumu, vai bez, bet ar gramatam. Varetu padomat, no skolas gribu izlasit kaudzi gramatu, un noskatities kaudzi labu filmu, bet nav laika, kautkas vienmer trauce.
Es vienkarsi jebkuru likumu skatos caur, ka tiesi vins strada un ietekme, ja darit preteji vina prasibam. Lai drosi zinat, ko var, a ko labak ne.
Jo pat par slepkavibu neliek uzreiz, kamer nepierada, a te tak nav slepkaviba. Teoretiski nekas drausmigs nedraud, tapec interesejos.
Es nezinu cik tas reali un lidz kadam meginajumam sakt no jauna. Jo vismaz es domaju, neliek tak cietuma ar pirmo reizi.
Gribetos zinat, cik vinu sodu, bridinajumu un draudu vajag sanemt, lai zeme saktu supoties zem kajam, bet lidz kadam laikam var nenemt tos galva.
Cietuma, ja vienvietiga numura, ar interneta pieslegumu, vai bez, bet ar gramatam. Varetu padomat, no skolas gribu izlasit kaudzi gramatu, un noskatities kaudzi labu filmu, bet nav laika, kautkas vienmer trauce.
Es vienkarsi jebkuru likumu skatos caur, ka tiesi vins strada un ietekme, ja darit preteji vina prasibam. Lai drosi zinat, ko var, a ko labak ne.
Jo pat par slepkavibu neliek uzreiz, kamer nepierada, a te tak nav slepkaviba. Teoretiski nekas drausmigs nedraud, tapec interesejos.
Kalvitis 04.02.2011 00:08
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть