Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
D6 pielikums
Labdien,
Esmu pašnodarbināta persona un veicu papildus darbu pie darba devēja, kas papildus maksā par mani nodokļus. Deklarācijā esmu aizpildījusi D, D1 un D3, bet nesaprotu, kādēļ neaktīvs ir D6 pielikums. Ieliku ķeksīti D lapā, bet vienalga neaktīvs. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu, kas varētu būt par vainu?
Ответы (18)
Потому что в 2010 году одна общая ставка налога 26%.
Tas nozīmē, ka D6 pielikums vispār nav jāaizpilda? Man it kā izdevās aktivizēt, piespiežot apakšā "Aprēķināt pielikumu", bet vienalga rādās kļūdas, piemēram, ka D3 un D1 pielikums nedrīkst būt aizpildīts, ja tiek aizpildīts D6, bet tie jau ir pamata pielikumi, kas jāaizpilda.
Gaidiet kad būs jaunās dekl.formas
Nu gaidam, gaidam un ceram, ka kuru katru dienu. Pagaidām EDS ir vecā forma un atskaiti nepieņem.
D6 ir atceltā forma. To vairs nav jāaizpilda.
Ja ienākumiem bija piemērotas dažādas IIN likmes, tad D8 par 2010.gadu
Sastādīju pašnodarbinātas persnonas IIN gada deklarāciju, veidlapas bija tieši tādas, ka pagājušajā gadā, tikai nevajadzēja sastādīt D6, nosūtīju 04. 02.11, nākošajā dienā saņēmu atbildi, ka " dokuments pieņemts un iekļauts datu bazē". Mani dara nedrošu apstāklis, ka veidlapas ir tādas pašas, kā iepriekš. Bet pieņēma. Kas nav kārtībā?
Es tieši tāpēc nenododu, ka veidlapas ir vecās. Nezinu ko darīt. VID pa televīzoru mudina nekavēties nodot Gda pārskatus. BET jaunās veidlapas nav nekur.>:-0
Ko jūs tur brīnaties?
Dažas veidlapas bez izmaiņām, dažas ar izmaiņām, viena pazuda.
149.noteikumi
Pētiet.
Tad jau viss kartībā! NEPĒTĪŠU!:-D
Pat aizmirsu Mu-Maijai pateikt PALDIES!
uzrakstiju VID jautājumu par EDS pieejamām vecajām veidlapam, prasīju kad būs jaunas ( ar D8 utt)lūk atbilde:
Labdien!
EDS veidlapas nemainīsies.
Lai nosūtītu EDS Valsts ieņēmumu dienestam iesniegumu vai citu informāciju, kas nav izveidots strukturētā dokumentā, jāizmanto nestrukturizētais dokuments zem dokumentu grupas „Citi” - dokumentu veids „Informācija VID klientu apkalpošanas centriem”, kuram var pievienot sagatavotu iesniegumu vai vajadzīgo informāciju ievadot laukā „Teksts/Komentārs”.
Ai muļķības. Es arī rakstīju un arī atnāca tāda pat stulbība. Aizpildīju veco pielikumu kas ir EDS un basta.
ilma
kā Jūs D6 palaidāt? man arī viņa neaktīva ...
stulbība ir tā, ka gramatvežiem un citiem mirstīgajiem viss jādara pēc likumiem, savukāŗt tie kas viņus izstrādā un uzmana, dara kā grib .
D6 nepalaidu, jo man tāda nebija vajadzīga un par 2010.gadutā ir ATCELTA un nemaz nav lietojama un to nevajag palaist.Pildietcitas kas ir paredzētas pēc jaunās formas.
Tad sanāk tā, ka D6 vairs ar 2010 nav?... bet kā ar fiksēto nodokli - man atteikums nav atnācis... aizpildot D5 tas nepārnesās uz D deklarāciju. D deklarācijā parādās summa x26% un sadalījums uz 3 mēnešiem. Kā parādīt fiksēto nodokli, jo ieņēmumi virs 5500.00Ls kas vienādi ar 300.00Ls fiksētā IIN, bet D deklarācijā summa Ls 1430.00?
Fiksētais IIN nav atcelts. Varbūt jāgaida jaunās formas, vēl jau laiks ir;-)
Vai persona, kas saņem darba algu un papildus vēl noreģistrējusies VID kā siamnieciskā darba veicējs- fiksētā nodokļa maksātājs, ir tiesīga veikt vidējā svērtā nodokļa likmes aprēķinu D8 un pieprasīt attaisnotos madicīnas izdevumus par 2010.gadu
Закрыть
Краткое описание нарушения