Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN1 3.daļa
Labdien,
Latvijas uzņēmums sniedz pakalpojumu Baltkrievijas uzņēmumam.
Darījumu uzrādām PVn deklarācijas 48.rindā, bet atšifrējam PVN1 3.daļā. Bet mani mulsina tas, ka tur jau nevar izvēlēties valsti-Baltkrivija...varbūt kāds ir saskāries ar šādu situaciju. Iespējams, ka tur ir jānorāda kāds kods "X"....
Ответы (7)
Atvainojos 48.2. rindā...
Скорее всего, что tur ir jānorāda kāds kods "X"
А в 1640 Правилах об этом ничего не говорится?
Es nosliecos domāt par kodu X, jo nekas cits tur nesanāk.
MK noteikumus pārlasīju un saprotu, ka X-darījumi, kuru vērtība bez PVN ir lielāka par 1000 Ls, kur pakalp.saņēm.ir neapliekama persona vai kuru nevar identificēt. Mulsina tikai frāze, "darījumi", kuru vērtība bez PVN ir lielāka par 1000 Ls, bet ja ir mazāki, tad neatšifrē un kopējā summā ar kodu "T", bet tur jau norāda tikai darījumus ar apliekamām personām?
Vai es kaut ko nesaprotu pareizi?
Kad man bija tāds gadījums, man zvanīja no VID un teica, ka neesmu ielikusi valsti, teicu, ka valsti, kādu man vajag, tur nepiedāvā. Man uz to atbildēja šādi: "aaaa, nu skaidrs!"
Tad jāliek X?
Paldies!
Закрыть
Краткое описание нарушения