Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
KVĪTI ili PPR? К списку тем
Ответы (22)
Ka Jūs esat: SIa vai saimn. darb. vaicējs?
Livijano 18.02.2011 15:46
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Ja SIA, tad tomēr vajadzētu Attaisnojuma dokumentu (uz ceļa pie pārbaudes ko šoferis uzrādīs?, nozaga malku, kur?), bet ja nauda tiek saņemta uz vietas, tad pircējam noteikti jāizsniedz VID reģ. kvīts.
Livijano 18.02.2011 15:54
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Livijano, togda na dostavlennie drova nado i PPR i KVĪTS,po kotoromu voditelj polučil ot klienta denjgi? ili častnik dolžen po PPR oplatitj v banke?
Var arī samaksāt bankā, bet reizēm kientam tas sagādā liekas nēertības un nākamreiz viņš var izvēlēties piegādātāju, kurš sniedz lielāku servisu. Bet tas atkarīgs no katras konkrētās situācijas, jo cits kients tieši gribēs samaksāt ar bankas (internetbankas)palīdzību.
Livijano 18.02.2011 16:05
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Livijano, v tom-to i delo, čto hotim dlja udobstva klientam bratj nalik u nih, no kak praviljno i kakie bumagi im datj,ne znaem: KVĪTS? PPR? ili to i drugoe?
To i drugoje
Livijano 18.02.2011 16:21
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Es pie viena pajautāšu par kvīšu noformēšanu. Piereģistrēju kvīšu grāmatiņu VIDā. Kāds rīkojuma Nr. man kvītī jānorāda? Vai tas ko VID e-pastā atsūtīja? Tur rakstīts: piemērotās tiesību normas: MK not.Nr 282, 58.punkts Kas tad man īsti kvītī jāraksta - vai šis 58.punktsvai arī es pati pēc savas izvēles rakstu 70tos punktus?
Iluka 21.02.2011 15:05
97 сообщений на сайте
97 сообщений на сайте
Uz ko Jūs tēmējat Albina?
Uz mani attiecas šis MK punkts => 70.1.2. Pēc manām domām šo punktu arī vajadzētu norādīt kvītī. Mani vienīgi samulsināja tā VID vēstule ar 58.punktu Kvītī ir arī paredzēta vieta VID rīkojuma numuram, bet man tāda nav . Kur tādu var dabūt?
Uz mani attiecas šis MK punkts => 70.1.2. Pēc manām domām šo punktu arī vajadzētu norādīt kvītī. Mani vienīgi samulsināja tā VID vēstule ar 58.punktu Kvītī ir arī paredzēta vieta VID rīkojuma numuram, bet man tāda nav . Kur tādu var dabūt?
Iluka 21.02.2011 17:01
97 сообщений на сайте
97 сообщений на сайте
Vispār es runāju par MK noteikumiem Nr. 282. Par ko jūs? Es laikam iejaucos ne pa tēmu - man nav koku, uz mani patiešām attiecas 70.1.2. Es tikai gribu saprast, kurš punkts man kvītī jāraksta. Biju iedomājusies, ka VIDs man atsūtīs rīkojuma Nr., punktu,kurš man jāraksta kvītī. Bet tagad es nesaprotu - kas tas par 58to punktu un kur ir rīkojuma nr.
Iluka 23.02.2011 10:38
97 сообщений на сайте
97 сообщений на сайте
Irenaz, reč šla ne o pilomaterialah, a o drovah. pilomateriali neljzja prodavatj po kvitam bolee čem na 20 Ls fizičeskomu licu.a vot drova? kak s nimi bitj, osobenno te, kotorie dostavljaet SIA? ja hotela eto utočnitj
Albina, ja, navernoe, sovsem tuplju, no mne, kažetsja, popadaju pod etot punkt. esli ja ne prava, vi menja popravjte.
70.1.2. par pašu iegūtu vai ražotu preču pārdošanu to ražošanas vietā (izņemot sabiedriskās ēdināšanas vietas) vai piegādi pircējiem uz vietas, vai šo preču remontu;
70.1.2. par pašu iegūtu vai ražotu preču pārdošanu to ražošanas vietā (izņemot sabiedriskās ēdināšanas vietas) vai piegādi pircējiem uz vietas, vai šo preču remontu;
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть