Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kases operācijas К списку тем

Kases operācijas
Izmantoju datorprogammu(veco DOSA Apvārsni).Nesaprotu-cik dažādi reģistri īsti jādrukā? Vai pietiek ar:

1)Kases grāmata -ienh.unizd.orderi ar attaisnojuma dok.undienas slēguma lapa (ielikuma lapa). Kad ātršuvējs pilns-cauršuju.

2)Ieņēmumu un izdevumu pārskats( MKN 584 p.11)- nesaprotu - par kādu periodu tiek prasīts - vai pa mēnesi ? Kā jasagrupē- pa datumiem , pa nummuriem ?

Vai vajag vēlreiz drukāt slēguma (ielikuma)lapas un atsevišķi cauršūt?
Arigo
Arigo 19.08.2004 12:25
110 сообщений на сайте

Ответы (2)

Es arī strādāju ar veco Apvārsni, 1. drukāju kase ieņ.ord; kases izd.ordun kases slēgumus par katru dienu.

2. drukāju arī otro kases slēguma lapu un šuju visu gadu kopā vienā mapē tikai kases slēgumus.

3. Drukāju kases -ieņ un izd. reģistrācijas žurnālus par katru mēnesi - sākumā izdrukāju kases.ieņ.orderus (iezīmēt un F9) un atsevišķi izd.ord (nezinu varbūt šo punktu nepareizi daru, tomēr man VID nevarēs piesieties, ka nav ieņ.izd.orderu reģ.žurnāla).
Rita
Rita 19.08.2004 13:33
959 сообщений на сайте
Paldies ! Man tagad jāsāk steidzīgi drukāt, ko esmu nokavējusi.
Arigo
Arigo 19.08.2004 14:36
110 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.