Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Krājumi un papildizmaksas К списку тем

Krājumi un papildizmaksas
Labdien! Te par to ir diskutēts diezgan, bet man joprojām nepielec līdz galam. Uzņēmums nodarbojas ar vairumtirdzniecību. Krājumu uzskaitei pielieto nepārtrauktās inventarizācijas metodes.

Bieži vien iepirkumu pavadzīmē jau ir norādītas transporta izmaksas, kā arī ir papildus citas saistītas izmaksas, bet citreiz tiek piestādīts rēķins par preču piegādi no ES vai LV uz biroju transporta kompānijas. Gribu šo izdevumus norādīt kā papildizdevumus un ņemt vērā uzskaites vērtībā.

Te rodas jautājums kā šīs papildizmaksas pareizi nogrāmatot. Izmantoju Tildes Jumi un šos rēķinus par transportu ievadīju caur finanšu dokumentiem un tur sekoju to apmaksu.

Radās doma izveidot papildkontu, kur sekotu šo rēķinu apmaksai. Bet būtu interesanti uzzināt, kā Jūs risināt šo situāciju savā uzņēmumā vai kā risinātu, ja tāda būtu.

Paldies par ieteikumiem jau iepriekš!
Diana7
Diana7 28.02.2011 10:23
35 сообщений на сайте

Ответы (7)

Manis izmantotie grāmatojumi

Krājumu iegāde:

D2130 K5310 (ES 5320) - iegādes vērtība

Krājumu norakstīšana

D7120 K2130
Diana7
Diana7 28.02.2011 10:28
35 сообщений на сайте
http://forums.tilde.lv/ jautājiet Jumja forumā. Tur man ie vieglāk atbildēt, jo var ielikt bildes.
Andaz
Andaz 28.02.2011 13:09
27892 сообщения на сайте
Paldies.

Te mans jautājums forumā:

http://forums.tilde.lv/viewtopic.php?t=285
Diana7
Diana7 28.02.2011 14:11
35 сообщений на сайте
Es atvainojos.. bet vai tiešām ar to neviens ikdienas darbā nesaskarās..
Diana7
Diana7 01.03.2011 10:40
35 сообщений на сайте
Atbildēju forumā.

Visiem aprēķiniem un uzksaitei ir savas nianses.

Nevar tik viennozīmīgi atbildēt.
Andaz
Andaz 01.03.2011 13:37
27892 сообщения на сайте
Tāpēc jau gribētos uzklausīt, kā citi risina šo situāciju, jo cik nopratu pēc iepriekšējām diskusijām, ir daudzi, kas saskaras ar to.

Un bieži vien tieši caur diskusijām var rast tieši savu risinājumu.
Diana7
Diana7 01.03.2011 14:47
35 сообщений на сайте
Paldies Andaz par atbildi!
Diana7
Diana7 01.03.2011 14:48
35 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.