Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kvītis par pakalpojumu
Labdien.
Ja uzņēmumam ir kases aparāts, taču pakalpojums (automašīnas evakuācija)un arī samaksa par to tika veikta ārpus pastāvīgās darbības vietas, vai mēs varam izrakstīt kvīti pamatojoties un MK 282 70p. ?
Ответы (5)
Ja kvīšu numuri ir reģistrēti VIDā, tad var izrakstīt kvīti, bet kas jāraksta pamatojumā es tiešam nezinu.
Jā, kvīšu nr ir reģistrēti.
Pamatojumā rakstīsim evakuācijas pakalpojums, jo tā ir mūsu saimnieciskā darbība.
Tas pareizi, bet aizpildot kvīti ir vēl jāraksata
(pamatojoties un MK 282 70p. ? ) lūk to es nezinu, vai tas MK not. pants nav pamainīts.
70. Nodokļu maksātāji, saņemot samaksu par darījumiem skaidrā naudā, nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanai var nelietot kases aparātus, kases sistēmas, specializētās ierīces vai iekārtas šādos gadījumos:
70.1. darījumu apliecinot ar šo noteikumu 61.punktā minētajā kārtībā noformētu reģistrēto kvīti:
70.1.1. par ārpus pastāvīgās darbības vietas (struktūrvienības) sniegtajiem pakalpojumiem, ja samaksa tiek saņemta pakalpojumu sniegšanas vietā;
Paldies, arī man, iespējams, noderēs ši infa.
Закрыть
Краткое описание нарушения