Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nolietojuma aprekinasana К списку тем
nolietojuma aprekinasana
Ja PVN maksatajs iegadajas ar PVN preci, nolietojumu bilancei aprekina summu bez PVN vai ar?
P.S. "..es neesmu veel burvis es tikai maacos..."
Ответы (20)
Precei nolietojumu gan nerēķina:-D
Paldies!
Ar PVN apreekkina nolietojumu uznemuma ienakuma nodoklla vajadziibaam?
sola,jaa taa nav iisti prece
Gan finanšu, gan nodokļu vajadzībām, nolietojumu rēķina PL bez PVN ( nodokļu vajadzībām lasiet likumu par UIN)
Laikam neizklausīšos pieklājīgs, bet ja cilvēks uzņemas grāmatveža darbu, tas nenozīmē, ka jābūt burvim.
Taču elementāras lietas jāzina gan.
Precēm nekādus nolietojumus neaprēķina.
Un ja Jūs arī gribējāt jautāt par pamatlīdzekļiem, kuriem aprēķina nolietojumus (finansu un nodokļiem), vienalga jāatgriežas sākuma punktā - kādās summās Jums tie ir uzskaitē?
Bez ābeces patiesību zināšanas nevar saukt sevi par grāmatvedi, un arī to darbu nevajadzētu uzņemties. Jūs ļoti riskējat ar uzņēmuma naudas līdzekļiem. Tas Jums - zināšanai.
Aivar es neesmu gramatvede un netaisos taada buut, man vienkarshi ir uzdevums kuru jaizpilda
Tad ejiet uz konsultāciju pie sava pasniedzēja, un neuzdodieties forumā par grāmatvedi.
Jo vēl sliktāk par Jums padomāju.
Šis forums nav skola. Un nav arī studentu forums.
aivar, tieshaam izklausies nepieklaajiigs... Ja es vareetu es aizietu pie pasneidzeeja...
Sola paldies!!!
Šaubos, ka šis likums jums palīdzēs.
Atbildes uz šo jautājumu dzīvo pavisam citā vietā.
Jūsu "paldies" šoreiz ir garām
Ja PVN maksatajs iegadajas ar PVN preci, nolietojumu bilancei aprekina summu bez PVN vai ar?
-----------------------------
Gan finanšu, gan nodokļu vajadzībām, nolietojumu rēķina PL bez PVN ( nodokļu vajadzībām lasiet likumu par UIN)
Я, помнится, когда-то двойку за такой ответ получила.
Я вот nolietojumu rēķina PL ar PVN
Man nepatīk rakstīt garas atbildes, un kāds jautājums, tāda atbilde.
varētu jau rakstīt- PL uzskaitē PVN maksātājs iegrāmato iegādes cenā bez PVN, protams neviens neaizliedz neizmantot tiesības PVN likt priekšnodoklī un PL uzskaitē grāmatot ar PVN.......
Sola, а где вы увидели в вопросе про PVN maksātājs
ir takš pašā jautājumā.
Nopratu ka cilvēks prasa par ņemšanu uzskaitē- ar PVN vai bez PVN lai rēķinātu nolietojumu
Извиняюсь, не углядела
Man vispār bieži gadās neskaidri izteikties, ka dažreiz pati brīnos cik stulbi uzrakstīju.
У всех бывает
Domāju, ka precei arī jārēķina nolietojums. Sevišķi, ja btā pa plauktiem ilgi vālāļājas, pircēji ar savām netīrajām rokām apgrābsta, sasmērē...
Tā, ka - es par nolietojumu precei ar visu PVN 50% apmērā katru mēnesi pē ģeometriskās degresīvās metodes.8-)
Закрыть
Краткое описание нарушения