Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada parskats ZS
Labdien!
Pirmo reizi sniedzu EDS gada parskatu zemnieku saimnieciībai. ZS kĀRTO grāmatvebu divkāršā ieraksta sistēmā, tāpēc viņiem ir ieņēmumu, izdevumu pārskats, bilance un D3 prim deklarācija. Bet lieta ir tāda, ka EDS nevaru atrast šis veidlapas. Vai kāds var p[alīdzēt?
Ответы (10)
Visu ko nevar atrast ir jāpievieno IIN gada deklarācijai kā faili EDS pieņemamos formātos.
Labdien.
Nekad nebiju nodevusi par z/s gada pārskatu. Ir z/s , veic ieņēmumu un izdevumu žurnālu, vienkāršais ieraksts.
Sastādīju D deklarāciju un D3 pielikumu. Nodevu.
Tagad atnākusi vēstule ka nav nodots z/s gada pārskats. Varbūt ko esmu palaidusi garām.?:-(
Manuprāt VID paši ir ko palaiduši garām.Ja ZS ir IIN maksātājs, tad ZS īpašnieks nodod IIN Gada deklarāciju, kur ZS darbība uzrādās D3. Piezvaniet uz VID vēstulē norādīto numuru un pajautājiet kas par lietu. Pstāstiet arī mums kā viss beidzās.
man jau ar tā šķita ka nekas nav mainījies, ja būtu UIn maksātāja - z/s, tad protams gada pārskats ar visām sastāvdaļām. Pirmdien būs jānoskaidro.
Paldies, Ilma.
Pie tā paša.
Deklarāciju taisa z/s īpašnieks- fiziska persona, D3- par pašu zemnieku saimniecību.
EDSā nodod, ieejot caur lietotāju -fizisku personu.
Būs taču pareizi?
Jā deklarāciju nodod caur lietotāju fizisko personu - IIN Gada deklarāciju.
Varu paziņot, ka viss beidzās laimīgi. Izrādās, ka tā vēstule bijusi tik nesakarīgi uzrakstīta - par z/s gada pārskata nenodošanu, atšķirīgu gada pārskatu nodošanu fiziskai un juridiskai personai utt.
Man tas nabaga zemnieks 80- gadīga vecmāmiņa, viņai tā vēstule atnākusi, viņai bez maz sirdstrieka.
Bet aizbraucot uz vietas noskaidrojās, ka atskaite nodota, tikai pāris dienu vēlāk, tā arī bija, jo nevarējām sagaidīt EDS pieslēgumu.:-(
Nu vis labs kas labi beidzas:-)
... noskaidrojās, ka atskaite nodota ...
Vai noskaidrojās arī, KĀDA atskaite JAU NODOTA?
Закрыть
Краткое описание нарушения