Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Soc.atskaite К списку тем

Soc.atskaite
Labdien.

Zinu, ka par šo tēmu ir runāts, bet tomēr.

Uzņēmumam nav iesniegtas soc atskaites no novembra mēneša un decembra beigās vēl visi tlaisti no darba, kā pareizāk man tagad visu sakārtot? Zvanīju uz VID-u, tur teica, ka jāliek visi ienākumi tekošajā mēnesī.

Vai varbūt varu tekošajā mēnesī likt algu un soc.nodoklipa 0 un tādu nodot.Untad uzreiz iesniegt precizējumu negaidot nākamo mēnesi?

Nezinu', kā būtu šajā situācijā labāk? Jo saimnieciskā darbība principā vairs netiek veikta.

Paldies
Kristine1
Kristine1 07.04.2011 11:15
151 сообщение на сайте

Ответы (5)

Kāda Jūsuprāt atšķirība starp 0 pirmreizējā dokumentā un summām precizējumā?

Iesniedziet uzreiz kā pienākas - 0 pārskata mēnesī un precizējumo summu ailītēs tās summas, kuras bija aprēķinātas, bet nebija deklarētas. Tas pats ar VSAOI. IIN - savā ailē.
Aivars007
Aivars007 07.04.2011 11:23
26984 сообщения на сайте
Es arī tā domāju darīt, bet vid-ā teica, ka precizējumu ailēs neko nevaru likt, jo nav bijis pirmreizējs dokuments iesniegts.

Paldies Aivars007
Kristine1
Kristine1 07.04.2011 11:32
151 сообщение на сайте
VIDā joprojām katrā KACā savi likumi.

Vakar savām acīm redzēju EDS dokumentu, kurš iesniegts 25.februārī, bet VIDā iegrāmatots (nodokļu izdrukā) jau 3.janvārī.

Un vēl daudz citus piemērus varu izstāstīt, kur katrā VIDā savādāk stāsta un arī dara.

Kā viņi to dabū gatavu, ja programma visā VIDā viena, Dievs to zina.
Aivars007
Aivars007 07.04.2011 12:19
26984 сообщения на сайте
Nu lūk, nodevu atskaiti. Atnāca atbilde, ka atskaite ir pieņemta, bet tie darbinieki neskaitās, kā darba ņēmēji taksācijas periodā. Kļūdainā atskaite jānodot , kā precizējums. Un ko tad man tagad ar viņu darīt,tādu pašu iesniegt kā precizējumu?
Kristine1
Kristine1 07.04.2011 19:53
151 сообщение на сайте
Es līdzīgā gadījumā aizgāju pats uz VID un visu nokārtoju.

Ir jau dažkārt arī jāizkustās.

Man visādas putras ir nācies strēbt. Bet arī tas ir jāprot.
Aivars007
Aivars007 07.04.2011 21:47
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.