Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
statistikas atskaite 1-bc К списку тем
Santaat 11.04.2011 15:12
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Ответы (18)
ir tik nekorekti prasīt atskaiti par kādiem piemēram metāla izstrādājumiem, ja būvniecībā tiek lietoti visvisādi metāli, un noteikt tiem 1 konkrētu cenu!!! tas ir absurds!
Santaat 11.04.2011 15:16
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Statistika vispār ir tāda muļķiga lieta.......no savas pieredzes: nosūtam atskaiti statistikas darbiniekam pa faksu, pēc nedēļas zvans: Jums tur kļuda, kāda, nu tāda: tur jābūt 85 nevis 71, un tur kur Jums 405, vajag 0......Mana atbilde: nu ja vajag tad izlabojiet kā Jums vajag, viņa atbilde, labi izlabosim
Diii 11.04.2011 15:17
388 сообщений на сайте
388 сообщений на сайте
Diii 11.04.2011 15:19
388 сообщений на сайте
388 сообщений на сайте
es netaisos savu laiku izniekot tādām muļķīgām atskaitēm, ko statistiķi var iet uz veikaliem un vākt sev noderīgu info par būvniecības materiāliem! kāpēc grāmatvežiem ņem nost laiku???
Santaat 11.04.2011 15:20
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
no gada sākuma aizpildīju tikai info par darbinieku algām, tagad ir būvdarbi un it kā vajadzētu aizpildīt arī pārējās ailes par materiāliem, varbūt man neiespringt un ierakstīt vienīgi lielākos materiālus, vai tā ir pārbaudāma info?
Santaat 11.04.2011 15:22
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
protams ka nee....savā pieredzē neesmu satikusi nevienu dzīvu statistikas auditoru
Diii 11.04.2011 15:24
388 сообщений на сайте
388 сообщений на сайте
Santaat, ну вот транспортников заставляют количество и цену топлива высчитывать. Причем сразу 2 статистики, обычная и банковская. Да еще разделять на закупленное в Латвии и вне страны.
varbūt ir kāda iespēja pasūdzēties kaut kur? Latvijā jau ir pieņemts, ja kaut ko muļķīgu prasa, tad tā vajag un visi piekāpjas un dara...bet, vajadzētu tak nākt kādreiz kādam pie prāta!
Santaat 11.04.2011 15:28
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
labi, es saprotu ja prasītu konkrētu materiālu, nevis - sausie javas maisījumi- TO TAČU IR TIK DAUDZ UN DAŽĀDI!!! Jēga no tāda jaukta viena bezjēdzīga cipara, kurš vēl jāpārvērš no 25kg uz 1t cenu
Santaat 11.04.2011 15:34
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
А дизель и бензин из литров в тонны вообще по коэффициенту переводить надо. Я даже в последнее время начала его высчитывать. Ну если настроение есть
DRAUSMAS! bet visi ar šo murgu ir apmierināti! (citi papukojas un viss) vai nevarētu kādu vēstuli Zatlera kungam aizsūtīt, protams, nebūs jau uzreiz liela jēga, bet vismaz kaut kas lietas labā darīts
Santaat 11.04.2011 15:51
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Да ничего не поможет. Это есть ваша обязанность, статистику поддерживать. Хотя многие данные вообще из ВИДовских отчетов можно взять. По зарплате например.
Nē, Albina.
Par d/a nu gan nevarēs paņemt no VIDa atskaitēm: kur tad sadalījums pa darbiniekiem ar nodokļu gramatiņām un bez, kur darbinieku skaits mēneša sākumā un beigās, nostrādāto stundu skaits, dīkstāves un vēl sazin kas.
Dažreiz nāk pat vēmiens no tām statistikas atskaitēm.
It sevišķi man patīk lauciņš pašās beigās- cik laika aizņēma atskaites sastādīšana
Par d/a nu gan nevarēs paņemt no VIDa atskaitēm: kur tad sadalījums pa darbiniekiem ar nodokļu gramatiņām un bez, kur darbinieku skaits mēneša sākumā un beigās, nostrādāto stundu skaits, dīkstāves un vēl sazin kas.
Dažreiz nāk pat vēmiens no tām statistikas atskaitēm.
It sevišķi man patīk lauciņš pašās beigās- cik laika aizņēma atskaites sastādīšana
Dinaro 12.04.2011 09:49
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
В 2-darbs действительно еще всяко-разно нужно. Есть еще по труду, их точно можно взять из ВИДовских отчетов.
А последнее окошко я всегда заполняю. Пусть знают сколько времени они у нас отняли.
А последнее окошко я всегда заполняю. Пусть знают сколько времени они у нас отняли.
Nu jā, es par 2-Darbs arī runāju
Pēdējo lauciņu es ar aizpildu un vēl piemetu klāt pāris stundiņas , lai zina cik daudz laika viņi atrauj no darba
Pēdējo lauciņu es ar aizpildu un vēl piemetu klāt pāris stundiņas , lai zina cik daudz laika viņi atrauj no darba
Dinaro 12.04.2011 09:57
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть