Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
GPpielikumi
Vai kāds man nepateiktu, kā ir pareizi rīkoties pievienojot failus-
1.vispirms``pārlūkot`` un pēc tam ``pārbaudīt un saglabāt`` vai iepriekš vajag vēl to, kas pašā apakšā pie ``dzēst`` -``pievienot`` un tad tikai ``pārbaudīt un saglabāt``
iznāca šausmīgi sarežģīti...
iepriekš pateicos
Ответы (4)
Nu, jā, īsti es nesaprotu, kā Jūs to darāt. Vienkārši pievienot, un ne tikai to vienu pielikumu, bet visus pēc kārtas, kur nu kuram jābūt, katru reizi atseviški pievienojot un tikai tad, kad visi pievienoti, saglabāt, tad pārbaudīt un saglabāt, parādīs, ja ir kļūdas.
Ieklikšķināt vienu failu, saglabāt, ieklikšķināt nākošo failu, saglabāt, un tā - kamēr visi pievienoti.
Beigās - pārbaudīt un saglabāt.
Man ir tada paša problema. Pielikimi man ir saglabati Worda, kā viņus parveidot mdf.xxun parsūtit uz EDS es nevaru saprast:-<
Saglabājiet pa jaunu failu uz sava datora
Fila
Save as (saglabās kā)
izveidojiet faila nosaukumu un rūtiņu zemāk izvēlaties faila tipu nevis Word dokuments bet " XML dokuments"
Šī veida fails ļaujas pievienoties
veiksmi
Закрыть
Краткое описание нарушения