Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
P/z reģistrācijas žurnāls, izlaidu p/z žurnālā К списку тем
Bembuks 12.05.2011 13:22
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (11)
Tā nu gan nav nekāda traģēdija!
Kā sanāca, tā sanāca. Iereģistrējiet kā ir un aizmirstiet!
Starp citu - numurēt atvasināts no vārda numurs, un divi m tajā vārdā nekā nesanāk.
Kā sanāca, tā sanāca. Iereģistrējiet kā ir un aizmirstiet!
Starp citu - numurēt atvasināts no vārda numurs, un divi m tajā vārdā nekā nesanāk.
Kļūdaini rēģistrēju pavadzīmes reģ.žurnālā, kā rīkoties?
Pilnīgi muļķīgi ielaidu kļūdu P/Z reģistrācijā.Izlaidu vienu p/z par atgrieztu preci, kura vēl nebija atgriezusies parakstīta atpakaļ, un sanummurēju kādas 15 uz priekšu, kad atjēdzos ko izdarīju. Kā man rīkoties, vai es varu tās piecpadsmit pavadzīmes labot, pārsvītrojot nepareizo reģ. nr,un ierakstot pareizo? Vai nesvītrot un turpinat žurnalu tālāk, tikai tad izrakstītā p/z nebūs secīgi pēc kārtas un datuma?...
Pilnīgi muļķīgi ielaidu kļūdu P/Z reģistrācijā.Izlaidu vienu p/z par atgrieztu preci, kura vēl nebija atgriezusies parakstīta atpakaļ, un sanummurēju kādas 15 uz priekšu, kad atjēdzos ko izdarīju. Kā man rīkoties, vai es varu tās piecpadsmit pavadzīmes labot, pārsvītrojot nepareizo reģ. nr,un ierakstot pareizo? Vai nesvītrot un turpinat žurnalu tālāk, tikai tad izrakstītā p/z nebūs secīgi pēc kārtas un datuma?...
Bembuks 12.05.2011 13:25
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Paldies Aivars007!!!
par to mm Jums taisnība:)
Andaz
Viss ir kartībā, ir man dators:)! Tāpēc jau rakstu:
"Pilnīgi muļķīgi ielaidu kļūdu"
par to mm Jums taisnība:)
Andaz
Viss ir kartībā, ir man dators:)! Tāpēc jau rakstu:
"Pilnīgi muļķīgi ielaidu kļūdu"
Bembuks 12.05.2011 15:11
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Nezinu, kā Jums tur- es māku un varu izlabit savā datorā da jebko un izdrukāt to žurnālu tādu kā vajag!
Анда, речь не о журнале, в журнале исправить - проблемы нет, а на накладных написанные номера? По-моему, речь шла об этом.
Cilvēki vienmēr var kļūdīties un jebkuru kļūdu var labot, tādēļ nevienam nav jāpakarās. Uzrakstiet kaut vai gr.izziņu ar lietas būtības aprakstu un viss būs OK.:-D
Liels paldies!
Nu mana sirds ir mierīga!!!:-D
Andaz
Jūs nepareizi sapratāt.
Nu mana sirds ir mierīga!!!:-D
Andaz
Jūs nepareizi sapratāt.
Bembuks 13.05.2011 09:40
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения