Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Darba meklējumi К списку тем
Ответы (23)
Manuprāt ss.lvir ļoti laba. Man ir bijuši daudzi zvani kad biju tur ielikusi savu sludinājumu.Un arī esmu dabūjusi klientus.Cilvēki kam vajag gr.paklapojumustur skatās, to secinu ārī no tā, ka uz fiz.personu( ik ) gada dekl. sastādīšanu zvanīja ļoti daudzi.
Citus pat nevaru iedomāties.;-)
Citus pat nevaru iedomāties.;-)
ss.lv tur pašlaik ir tādi darba devēji kur grib maksāt 50 - 60 LS, nu lai paši strādā
Ko Jūs par 50 Ls.
Pat Rīgā jau dempingo:
Grāmatvedības pakalpojumi jaunajam uzņēmumam pirmos trīs mēnešus neatkarīgi no dokumentu daudzuma izmaksās tikai Ls/mēn. 30, 00 + PVN
Tāda ir reklāma netā.
Pat Rīgā jau dempingo:
Grāmatvedības pakalpojumi jaunajam uzņēmumam pirmos trīs mēnešus neatkarīgi no dokumentu daudzuma izmaksās tikai Ls/mēn. 30, 00 + PVN
Tāda ir reklāma netā.
В небольшую компьютерную фирму требуется сотрудник с опытом.
Требования :
Порядочность
Пунктуальность
Кассовый аппарат
Накладные
Знание 1С склада
Полное ведение бухгалтерии
Учёт товара, его перемещение
Инвентаризации
Банк, I-банк
Умение слушать и делать то, что говорят и что надо.
Нужен специалист, который сделает полную инвентуру, создаст базу данных в 1С складе, будет заниматься постановкой товара на склад и его уходом. Параллельно вести бухгалтерию. ( Склад небольшой, около 30000 лат, два небольших магазина )
Молодёжь без опыта ( до 25 лет просим не беспокоить )
- īsti nesaprotu, vai tās pavadzīmes un kases aparāts man pašai vajadzīgi katru rītu uz darbu ejot?
Требования :
Порядочность
Пунктуальность
Кассовый аппарат
Накладные
Знание 1С склада
Полное ведение бухгалтерии
Учёт товара, его перемещение
Инвентаризации
Банк, I-банк
Умение слушать и делать то, что говорят и что надо.
Нужен специалист, который сделает полную инвентуру, создаст базу данных в 1С складе, будет заниматься постановкой товара на склад и его уходом. Параллельно вести бухгалтерию. ( Склад небольшой, около 30000 лат, два небольших магазина )
- īsti nesaprotu, vai tās pavadzīmes un kases aparāts man pašai vajadzīgi katru rītu uz darbu ejot?
А сколько денег предлагают?
Да тут и к гадалке не ходи, фирма то небольшая, значит минималки вполне достаточно
Да тут и к гадалке не ходи, фирма то небольшая, значит минималки вполне достаточно
Порядочность - diskutējams jautājums.
Пунктуальность - cenšos cik vien spēki atļauj.
Кассовый аппарат - man nav.
Накладные - kas ar tām jādara, nav teikts. Ja jāprot tās sagatavot, varētu mēģināt. Bet ja jāizstāda, nepratīšu.
Знание 1С склада - kas tā par noliktavu, kas tas par noliktavas šifru - grūti uzminēt. Vēl jo vairāk - ko glabā tādā noliktavā, un kas man būtu tajā noliktavā darāms?
Полное ведение бухгалтерии - to it kā prastu, jo daudzi sam buxgalter apgalvo, ka to prot. Es arī varētu mēģināt.
Учёт товара, его перемещение - uzskaiti varētu, bet pārvietot - nē. Ja nu tas uzņēmums pārdod, piemēram, kokmateriālus. Es neesmu ceļamkrāns, lai tos pārvietotu.
Инвентаризации - varētu mēģināt.
Банк, I-банк - uz banku ceļu atrastu, bet kā atrast ceļu uz I-банк-u - diez vai zināšu. Ja nu vienīgi ar GPS palīdzību. Bet auto nav solīts.
Умение слушать и делать то, что говорят и что надо. Laikam nesanāks, jo parasti es dzirdu tikai to, ko vēlos dzirdēt.
Saskaitīju: mīnusu vairāk kā plusu - nederēšu. Lai arī solītā alga ir milzīga. Par 300 latiem daudz var nopirkt, ja ēd no "lētā gala".
Пунктуальность - cenšos cik vien spēki atļauj.
Кассовый аппарат - man nav.
Накладные - kas ar tām jādara, nav teikts. Ja jāprot tās sagatavot, varētu mēģināt. Bet ja jāizstāda, nepratīšu.
Знание 1С склада - kas tā par noliktavu, kas tas par noliktavas šifru - grūti uzminēt. Vēl jo vairāk - ko glabā tādā noliktavā, un kas man būtu tajā noliktavā darāms?
Полное ведение бухгалтерии - to it kā prastu, jo daudzi sam buxgalter apgalvo, ka to prot. Es arī varētu mēģināt.
Учёт товара, его перемещение - uzskaiti varētu, bet pārvietot - nē. Ja nu tas uzņēmums pārdod, piemēram, kokmateriālus. Es neesmu ceļamkrāns, lai tos pārvietotu.
Инвентаризации - varētu mēģināt.
Банк, I-банк - uz banku ceļu atrastu, bet kā atrast ceļu uz I-банк-u - diez vai zināšu. Ja nu vienīgi ar GPS palīdzību. Bet auto nav solīts.
Умение слушать и делать то, что говорят и что надо. Laikam nesanāks, jo parasti es dzirdu tikai to, ko vēlos dzirdēt.
Saskaitīju: mīnusu vairāk kā plusu - nederēšu. Lai arī solītā alga ir milzīga. Par 300 latiem daudz var nopirkt, ja ēd no "lētā gala".
turpinājums sludinājumam :
Зарплата от 300 лат на руки.
Внимание - МЫ НЕ ОБУЧАЕМ, только нашей специфике. Мы - доброжелательны и энергичны, ждём Ваших CV.
Зарплата от 300 лат на руки.
Внимание - МЫ НЕ ОБУЧАЕМ, только нашей специфике. Мы - доброжелательны и энергичны, ждём Ваших CV.
Vienkārši tiem, kas te katru nedēļu prasa - kāda alga grāmatvedim - lai lasa: jādara viss- gan grāmatveža, gan noliktavas darbinieka, gan krāvēja, gan pārdevēja pienākumi un tas viss par 300 latiem. Sēdi un priecājies
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть