Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Drošs elktroniskais paraksts К списку тем
Otija 03.06.2011 13:04
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Ответы (17)
paldies par izsmeļošo atbildi. Vai Jūs savu parakstu ieguvāt googlē?
Es jautāju , jo kādam noteikti tāds ir un var paskaidrot , kā to iegūt.
Es jautāju , jo kādam noteikti tāds ir un var paskaidrot , kā to iegūt.
Otija 03.06.2011 13:07
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Jautājums , vai šis eparaksts ir drošs, - jo , šo saisti aplūkosju, bet samulsināja, ka nav valsts www. lapa ar gov.lv
Otija 03.06.2011 13:13
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Mums atsūtīja dokumentus un iesaka http://www.info.e-me.lv/. caur kuru esot obligāti jāparaksta ...
Otija 03.06.2011 13:17
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Paldies, Andaz.
Otija 03.06.2011 13:18
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Šāda paraksta lietošana obligāta ir tikai un vienīgi valsts struktūrām. Privātpersonai vai juridiskai neviens ar varu uzspiest nevar.
Jāskatās Jums pašiem kāda ir atšķirība.
Bet jārēķinās, kā el.parakstsviens pats bez laika zīmoga neder. Un tās ir papildus izmaksas.
Jāskatās Jums pašiem kāda ir atšķirība.
Bet jārēķinās, kā el.parakstsviens pats bez laika zīmoga neder. Un tās ir papildus izmaksas.
Andaz , vai ir kāds dokuments , kas nosaka , ka nav obligāts? Mums ir tenderis, kura nolikumā ir punkts, ka parakstīt var tikai elktroniski !!! Ja nevaram - tātad - nepiedalāmies tenderī....
Otija 03.06.2011 13:26
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Nu skaidrs.:)))
Otija 03.06.2011 13:33
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
http://www.dvi.gov.lv/edokumenti/pak_sniedz/
vai pareizi saprotu, ka pēc šī reģistra vienīgais uzticamais sertificētais pakalpojuma sniedzējs ir Latvijas Valsts Televīzija un saite www.e-me.lv
vai pareizi saprotu, ka pēc šī reģistra vienīgais uzticamais sertificētais pakalpojuma sniedzējs ir Latvijas Valsts Televīzija un saite www.e-me.lv
Otija 03.06.2011 14:48
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Tagad tas ir VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs”.
Klientu palīdzības dienesta tālrunis 67018989, e-pasts help@e-me.lv
Visvienkāršāk ir e-parakstu dabūt ir caur wwww.eparaksts.lv vienīgais mīnuss - jātiek līdz kādam no klientu apkalpošanas punktiem, bet tas pats piereģistrēšanas process ir baigi ātrs, un es kaut kā dikti uzticos svai bankai, Latvijas Pastam gan nē...
Lejupielādes - https://www.eparaksts.lv/lv/palidziba/lejupielades/eparakstitajs/
Kopumā es esmu apmierināta, lietojot nekādu upšu vēl nav gadījies (tpu, tpu, tpu).
Nu runāju pilnīgi kā tā sieviete radio Skonto par Ungāriju, kur vienā versijā viņai ir 50 gadi un nīkulis vīrs, bet otrā - ar ceļojumu ļoti apmierināti bērneļi.
Klientu palīdzības dienesta tālrunis 67018989, e-pasts help@e-me.lv
Visvienkāršāk ir e-parakstu dabūt ir caur wwww.eparaksts.lv vienīgais mīnuss - jātiek līdz kādam no klientu apkalpošanas punktiem, bet tas pats piereģistrēšanas process ir baigi ātrs, un es kaut kā dikti uzticos svai bankai, Latvijas Pastam gan nē...
Lejupielādes - https://www.eparaksts.lv/lv/palidziba/lejupielades/eparakstitajs/
Kopumā es esmu apmierināta, lietojot nekādu upšu vēl nav gadījies (tpu, tpu, tpu).
Nu runāju pilnīgi kā tā sieviete radio Skonto par Ungāriju, kur vienā versijā viņai ir 50 gadi un nīkulis vīrs, bet otrā - ar ceļojumu ļoti apmierināti bērneļi.
Zinaidaj 09.06.2011 13:10
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Paldies visiem, kas deva padomus. Viss izdevās - pat uzzināju, ka ir divi dažādi parakstu veidi - uzņēmuma amatpersonu paraksti, kurus jāpiesaka ar līdzīgu iesniegumu, tikai jāgaida divas nedēļas. Bet ir iespējams parakstīt ar fizisko personu parakstu, kuru var saņemt pāris minūšu ( stundu) laikā pēc personas datu ievadīšanas sistēmā , ko veic bibliotekās vai pasta nodaļās.Principā - šī eparakstu sistēma būs jauka lieta, ja viss patieāsām darbosies.:)
Otija 14.06.2011 11:31
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть