Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Drošs elktroniskais paraksts К списку тем
1772 сообщения на сайте
Ответы (17)
Es jautāju , jo kādam noteikti tāds ir un var paskaidrot , kā to iegūt.
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Jāskatās Jums pašiem kāda ir atšķirība.
Bet jārēķinās, kā el.parakstsviens pats bez laika zīmoga neder. Un tās ir papildus izmaksas.
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
vai pareizi saprotu, ka pēc šī reģistra vienīgais uzticamais sertificētais pakalpojuma sniedzējs ir Latvijas Valsts Televīzija un saite www.e-me.lv
1772 сообщения на сайте
Klientu palīdzības dienesta tālrunis 67018989, e-pasts help@e-me.lv
Visvienkāršāk ir e-parakstu dabūt ir caur wwww.eparaksts.lv vienīgais mīnuss - jātiek līdz kādam no klientu apkalpošanas punktiem, bet tas pats piereģistrēšanas process ir baigi ātrs, un es kaut kā dikti uzticos svai bankai, Latvijas Pastam gan nē...
Lejupielādes - https://www.eparaksts.lv/lv/palidziba/lejupielades/eparakstitajs/
Kopumā es esmu apmierināta, lietojot nekādu upšu vēl nav gadījies (tpu, tpu, tpu).
Nu runāju pilnīgi kā tā sieviete radio Skonto par Ungāriju, kur vienā versijā viņai ir 50 gadi un nīkulis vīrs, bet otrā - ar ceļojumu ļoti apmierināti bērneļi.
20 сообщений на сайте
1772 сообщения на сайте