Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
uzņēmuma reģistrācija vid К списку тем
uzņēmuma reģistrācija vid
ja uzņēmums ir reģistrēts UR, vai tas jādara vēlreiz VID?? konti, darbības veidi, amatpersonas. un cik ātri tas bija jāizdara??
par pvn, eds man skaidrs, tas jādara pašiem un personiski.
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=464&hl=1&mod=33#Nod_maks_reg
no šitā es saprotu, ka UR pats nosūta visu nepieciešamo informāciju, drošībai uzzvanīju uz vid konsultāciju telefonu - darbiniece man apgalvoja, ka jānāk uz konkrēto vid filiāli un jāaizpilda veidlapas par kontiem, darbības veidiem.
aizmirsu pajautāt, kā ir ja grib reģistrēt darbības veidu, kam nepieciešama licence, licencei jābūt jau izņemtai??
Ответы (12)
Все равно придется идти: заполнить форму ФК-21, для заключения договора ЭДС, получение структурного подразделения
par eds man skaidrs, ka jāiet, jo elektroniskā paraksta nav, vienkārši meklētājā atradu šādu tekstu
''3.1. Ziņojums par darbības veidu
1. Likuma subjektiem 10 darbdienu laikā pēc darbības uzsākšanas par savu darbības veidu rakstveidā jāinformē VID teritoriālā iestāde atbilstoši savai juridiskajai adresei vai deklarētās dzīvesvietas adresei, iesniedzot ziņojumu "Nodokļu maksātāja (juridiskās vai fiziskās personas) ziņojums par darbības veidu" (turpmāk – ziņojums par darbības veidu).
2. Par darbības uzsākšanas brīdi uzskatāms likuma subjekta reģistrēšanās brīdis Uzņēmumu reģistrā vai tām juridiskajām un fiziskajām personām, kurām saskaņā ar normatīvajiem aktiem nav jāreģistrējas Uzņēmumu reģistrā, pēc reģistrēšanās VID Nodokļu maksātāju reģistrā.
bet no kura dokumenta šis ir ņemts, nevaru atrast. ir tādi mk noteikumi nr 150 ''Noteikumi par nodokļu maksātāju un nodokļu maksātāju struktūrvienību reģistrāciju Valsts ieņēmumu dienestā'' bet tur nav šāda teksta.
mani satrauc tas termiņš 10 dienas no reģistrācijas UR.
Обратите внимание, когда последний раз обновлялась информация! В марте открывали новое ООО и все это проходили. Правда сейчас кое что изменилось:
- единая форма регистрации ООО/АО/МП в РП
- с 1 июля требуется согласие собственника юридического адреса (то есть как было до 2002 года)- но все это в регистре!
И пока у Вас нет договора на ЭДС, Вы в электронном виде ничего не сможете сделать!
MK not 150 - 27.03.2001. - не менялись с сентября 2004!
paldies Andinus, tas bija jūsu komentārs, tagad skaidrs.
Andinus) cогласие собственника требуется в каком виде, может кто знает? Можно просто в свободной форме или заверенное нотариусом?
В свободной форме,заверение натариуса не требуется:)
осмелюсь спросить, может кто знает, где это в законе написано...?
Недавно изменения приняли. Поищите на сайте Регистра, там должно быть. Или позвоните им.
Вроде все как в свободной форме... если кто что знает поправьте меня...:-)
В свободной, свободной, только с обязательным указанием кадастрового номера и всех реквизитов собственника.
Закрыть
Краткое описание нарушения