Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darbs ES un bezdarbnieka pabalsts LV К списку тем
Darbs ES un bezdarbnieka pabalsts LV
Esmu izdomājis doties peļņā uz ES.
LV darba attiecības pārtraukšu.
Vai būs pareizi, ja LV noformēšu un saņemšu bezdarbnieka pabalstu, un vienlaicīgi oficiāli strādāšu ES?
Ответы (12)
Šaubos vai. Kaut gan tas būtu tikai loģiski, ja šajā valstī darbu nevar atrast ( par Jums šaubos:-) , tad lai valsts no maniem samaksātajiem nodokļiem lūdzu maksā bezdarbnieku pablstu, bet pats svipodams strādāju valstī, kurā darbu man dod.:-D
P.s. domāju, ka jautājumu uzdod Kalvītis, viņam ir līdzīga rakstura problēmasLOL
ОТ этого государства всего можно ожидать. Сначала дадут, а потом отберут. Надо бы в службе занятости поинтересоваться.
Думаю, с момента официального приема на работу в гастарбайтерах, пособие по безработице автоматически будет задержано.У нас ЕС-а значит,данные могут быть проверены.
Bezdarbnieku pabalstu pārtrauks maksāt nevis uzreiz, bet pēc pāri mēnešiem, kad tiks saņemti un "ievadīti sistēmā" dati no tās ES valsts, kurā sāksiet strādāt. Bet pēc tam (pēc pāris mēnešiem) atnāks vēstulīte ar atgādinājumu atgriezt pretlikumīgi saņemto bezdarbnieka pabalstu...
Yansis
Kā Jūs to zināt?
Vai tas ir kādā normatīvajā aktā noteikts? Es nevaru to atrast.
Atgriezt pabalstu nevarēšu, jo domājams, ka to man maksās uz norēķinu kontu bankā. Nevis izsniegs aploksnē, kuru varētu pagraizīt.
Ilma
Es neesmu Kalvītis, neesmu arī viņa radinieks. Mums katram savi radi.
А кто же будет вести учет sama buhgalter?;-)
Es braukšu uz ES dalībvalsti, kurā darbojas internets.
Tagad ar interneta starpniecību mācās par grāmatvežiem, kāpēc lai es ar interneta starpniecību nevarētu saglabāt sama buxgalter statusu? Zaprosto, doktor Vatson!
Присоединяюсь к мнению Yansis. С одним уточнением, данные скорее всего постуят не через пару месяцев, а значительно позже. А пособие потребуют вернуть, как незаконно полученное.
Закрыть
Краткое описание нарушения