Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atalgojums grāmatvedības pakalpojumu firmās К списку тем
atalgojums grāmatvedības pakalpojumu firmās
Padalaties zinātāji.
Te painteresējos vienā un piedāvā 300 latu algu, bet ja apkalpo 9 - 10 firmas. Sanāk tik 30 latu par firmu.
Firmas arī ne visas maziņās, ir jābūt apkalpošanā arī kādai, kur zvērinātā revidenta atzinums prasās.
Tā izskatās, ka no mazā'par ārpakalpojumu ņem ap 30-40 latiem un lielie ap 100 iet?
Nē, nu var jau 10 firmas apkalpot, bet 300 latu man šķiet pamaz.
Varbūt es maldos?
Ответы (40)
Diez vai citur maksās vairāk!
Kas nodrošina darba vietu un iekārtu? Kas apmaksa kancelejas preces, komunālo pakalpojumus un t.t., algas nodokļus? Vai tas ir vienīgais ieņēmumu avots firmā? Ja Jūs pieņema kā vienu do darbiniekiem, tad var tā būt,jo uzņēmumam ir citi izdevumi, kurus jāapmaksā no klienta saņemtas naudas.
Ja šķiet par maz, jātaisa sava firma un tad arī sapratīsiet kā nauda nāk un aiziet
Inz, может, наоборот, если нет средств платить работникам, то не надо привлекать наемный труд, а трудиться самому, не ссылаясь на то, что все дорого стоит?
Вопрос риторический.
Varbūt.... šis jautājums ir vecs - kā pasaule... Vienam par daudz, otram par maz ...
Nu re!
Parunā ar gudriem cilvēkiem un viss jau šķiet ka saliekas pa plauktiņiem.
Ja strādāju kā vienīgā grāmatvede firmā ar algu līdz Ls 280 vai apkalpoju 9 firmas ar algu Ls 300.
Inz, saprotu jau saprotu kā nauda nāk un aiziet.
Kā tur bija ekonomikā? Iegūt lielāko labumu, patērējot mazākos resursus...
labāk strādāt vienā darba vietā vīriešu kolektīvā, nekā kasīties ar 9 maziem niekiem un sieviešu kolektīvā
Aija_444
Ja strādāju kā vienīgā grāmatvede firmā ar algu līdz Ls 280 vai apkalpoju 9 firmas ar algu Ls 300.
Tas ir logiski, jo tur, kur strādājāt par vienīgo grāmatvedi, cits pārdošanas produkts, kurš , vārbūt, nes lielu peļņu. Ar grāmatvedības pakalpojumiem savadāk, grūti atrast klientus, kuri ar mieru daudz maksāt. Jūs varāt sameklēt sev savus klientus un nebūs nepieciešams dalīties ar starpnieku - grāmatvedibas firmas īpašnieku.
Jautājums tiešām vecs kā pasaule.
No laika gala, kad šie ārpakalpojumi vispār Latvijā aizsākās, lai dabūtu klientus, tika bazūnēts - Jūs ietaupīsiet absolūti visu - darba vietu, krēslu, galdu, telefonu, datoru, arī nodokļus un sazin ko vēl. Tāpēc klienti uzskata, ka grāmatvedības ārpakalpojums ir gandrīz par baltu velti.
Es personīgi tam nepiekrītu.
Protams, var ietaupīt uz telefona aparātu, datoru un tml., taču tas nenozīmē, ka grāmatvedības firmai nav nekādu izdevumu.
Aija - Jūsu gadījumā atkarīgs no tā, kādi ir klienti un cik tie maksā parpakalpojumu.
Ja Jums paliek tikai 30 Ls (nezinu - ar vai bez nodokļiem), domāju, ka:
(1) pakalpojuma cenas nav adekvātas;
(2) firmas vadība, maigi izsakoties, Jūs "apkāš".
Es noteikti neapkalpotu 10 klientus, ja man maksātu 30 Ls par katru no tiem. Arī tad, ja šie 30 lati būtu "uz rokas".
Par tādu naudu var apkalpot vienīgi pašnodarbinātās personas, ko plus mīnus es arī daru.
No uzņēmumiem ir jāprasa nauda, kādu viņi maksātu grāmatvedim, atskaitot jau minētos krēslu, galdum, telefonu un tml., protams - papildus procentuāli arī par šīm lietām. Jo grāmatvedības firmai arī šīs lietas nenokrīt no gaisa.
Izteicu savas domas, konkrētāk atbildēt nevaru, jo situācijas ir ļoti dažādas.
Pareizi kas tie par SIA 30 Ls:-D
Savā darba pieredzē esmu ar šādu situāciju saskārusies un pilnīgi piekrītu Aivaram007. Ja paši neko nevarat savā labā darīt, tad arī strādājiet par tiem 20-30 latiem grāmatvedības firmās, protams, ka Jūs kāš. Nu bet ir cita iespēja, meklējiet sev klientus un strādājiet patstāvīgi! Veiksmi!
Aija_444
Какая разница при нормальном рабочем времени?
Лен, во время Годовых отчетов разница очень чувствуется
Опять-таки, когда об одной фирме только думаешь или о десяти. Я вот чувствую разницу.
Лена, я имею в виду, если ты ходишь на работу в режиме 5/8 и платят тебе за рабочее время, а не за количество.
А один годовой большой фирмы выматыват больше, чем 10 у малышей, ИМХО, конечно
Лен, многие на работу по 8 часов ходят, только за разный труд - разные оклады. Работать с 10 фирмами все-таки сноровка нужна, к тому же, как правило, это разные области хозяйственной деятельности. Все надо в голове держать,а иногда такие сеансы одновременной игры получаются... например, когда ПВН отпрашивали. У меня был момент, когда 3 проверки в один день были, а два аудита к тому же одновременно пришли... Есть все же разница одна фирма или несколько
Ir arī būtiski, cik daudz darba ar šīm 10 firmām. Varbūt 2-3 ir tik maziņas, ka tām mēnesī ir pāris ieraksti. Droši vien, ka šie mazie arī maksā tikai kādus 50 Ls mēnesī par apkalpošanu.
Zinu, ka daudzas šādas firmas apkalpo pat par 20 Ls mēnesī.
Dzīvot taču visiem gribās. Paēdušam neēdušo nesaprast.
Cleo
Nav jau tā, ka visi ir brangi paēduši, taču strādāt par baltu velti arī nav prāta darbs.
Lieta tā, ka grāmatvedis jau nu redz, cik tās naudiņas īsti uzņēmumam ir.
Un ja visam kam ir, tikai nav grāmatvedim, tad lai grāmatavo paši.
Es labāk dzīvoju pie sāls un maizes, taču nepalieku par idiotu.
Aivar, tā var filozofēt, ja dzīvo Rīgā. Nav šitas, būs cits. Ārpus Rīgas tomēr jāmēģina noturēt kaut tos klientus, kas ir, turklāt arī pie Jums tur Rīgā dempingo uz nebēdu, tāpēc nākas dzirdēt, ka tur vai tur ir lētāk... Dažam arī 20 lati mēnesī maksāt grāmatvedim šķiet dikti liela summa.
Закрыть
Краткое описание нарушения