Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN reverss
Lietuvieši mums piegādāja un uzstādīja iekārtas. Rēķins ar 0%. Ja pareizi sapratu PVN reverss ir jātaisa latos-pēc rēķina datuma LB kursa 22% ? Par deklarācijas aizpildīšanu tā kā būtu skaidrs, bet kā ar grāmatojumiem?
Jau iepriekš pateicos par padomiem
Ответы (7)
mums nāk no Lietuvas bruģis, es kontēju:
D2110 K5310
D5721 K2391
D2391 K5721
это зависит от настройки,вовсе необязательно гнать через транзитный счет
a man jautājums par PVN reversa noformēšanu - Jūs taisāt grāmatvedības izziņas vai izrakstāt sev nodokļa rēķinu, lai varētu reversu likt grāmatvedībā?
Реверс граматуется на полученном счёте, никаких справок и прочей макулатуры не составляется.
a reverss pakalojumiem no 3 valstīm?
man ir rēķins no Krievijas par transporta pakalpojumiem Rīga - Maskava, ko izrakstīja Krievija un kuram, VID konsultanti ieteica "uztaisiet nodokļa rēķinu un atspoguļojiet reversu PVN deklarācijas 54 un 63 ailēs un PVN 1 pielikumā"
lasu 1640 noteikumos par 54 - "nodokļa summu, kuru apliekamā persona aprēķina kā pakalpojumu saņēmēja par pakalpojumiem, kas saņemti no Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētām personām"
tas aprēķins uz rēķina uztaisāms, tāpat ka pašā sākumā uzdotajā jautājumā?
ka pareizi šito aprēkinu ielikt PVN deklarācijas 1. pielikumā? summa ir virs 1000 Ls, es kā darījuma partneri norādīšu savu uzņēmumu (paši sev izrakstījam rēķinu) vai Krievijas firmu, kas mums izrakstīja rēķinu?
Ну, и какой налог вы собираетесь крутить за транспортную услугу Рига-Москва? Что это было? Уж не экспорт ли?
Закрыть
Краткое описание нарушения