Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

SIA reģistrācija elektroniski К списку тем

SIA reģistrācija elektroniski
Labs vakars! Varbūt jau šādi jautājumi bijuši, bet vēlos visu noskaidrot pirms sūtu dokumentus, lai samazinātu risku, ka man tos atmetīs atpakaļ.

Tātad 4. veidlapā viena neskaidra lieta.

12. punkts. Pievienotie dokumenti.

Ok, es viņus varu uzskaitīt, kādi man ir pievienoti, bet kā ir ar eksemplāru skaitu? Iesniedzot klātienē tur ir statūti (laikam) vairākos eksemplāros jāiesniedz, bet elektroniski iesniedzot man arī tie vairākie eksemplāri jātaisa? Ja, jā tad kā, vienā dokumentā vairākas lapas? Jo kā zināms, elektroniski var pievienot tikai pa vienam dokumentam no katras veidlapas. Ko un kā iesakat darīt, rakstīt, vai elektroniskajiem dokumentiem to drīkst atstāt tukšu?
Ruuzx
Ruuzx 05.08.2011 23:16
39 сообщений на сайте

Ответы (2)

Jums ir elektroniskais paraksts?

Par elektronisko parakstu UR vajadzībām arī var www.ur.gov.lv izlasīt, tāpat par cik kādus dokumentus jāiesniedz.

Ja jā tad gan jau viņi paši izdrukās cik vajag eksemplārus.
Ilma
Ilma 06.08.2011 09:24
30495 сообщений на сайте
Elektroniskais paraksts ir, visi dokumenti kādi vajadzīgi jau ir aizpildīti un gaida iesniegšanu, tikai nedaudz apjuku par tiem eksemplāriem.

Ok, eksemplārus nerakstu, bet tajā laukā tad aizpildīt par tiem pievienotajiem dokumentiem? Piemēram - 1) Dibināšanas lēmums (1 lpp.)

2) Statūti (2 lpp.)

3) utt.

?
Ruuzx
Ruuzx 06.08.2011 09:57
39 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.