tie paši procenti, lūdzu izpalīdziet!
lieta taada - mums bija krediits no radnieciiga uznjeemuma, 2006. gadaa mees to atmaksaajaam, bet sanaak ,ka mees esam paarmaksaajushi ~1000ls, izraadaas tie esot krediit%, bet nav nekaada reekjina par tiem % un nav arii saliidzinaashanas akta, ka ir pa 0, kur likt shos 1000 latus? redzu ka esam paarmaksaajushi, jo pagaajushogad bija saliidzinaashanas akts, bet shogad redzu, ka paarmaksa un to, ka tie ir % uzzinaaju no shefa, kas to ir maksaajis, bet vinjsh nedziivo lv un neatbild uz manu pieprasiijumu peec % apreekjinauz izdevumiem vai shaubiigajiem?
Princesite
ziņojumu: 45 27.04.2007 15:56
tos vajadzēja norakstīt uzreiz uz % izmaksām nevis ņemt no kredītsummas nost
Pegazs
ziņojumu: 68 27.04.2007 17:06
bet nedriikst tachu norakstiit to ko es nezinu - nu kaa es bez nekaada pamatojuma cita cilveeka paarskaitiitu summu norakstiishu uz samaksaatajiem %? un jebkuraa gadiijumaa tas nav risinaajums sakot, ka vajadzeeja - vajag tagad un ir taa kaa ir!
Kel
ziņojumu: 2245 27.04.2007 17:15
Посмотрите договор, если там оговорены проценты, то списывайте на % и считайте превышение. Если не оговорены, то это всё-таки переплата.
Pegazs
ziņojumu: 68 27.04.2007 17:25
tas liigums arii ir pie iipashnieka somijaa, bet kaa tad man iegraamatot to paarmaksu?
jau ieprieksh paldies!