Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Teicama algas uzskaites programma К списку тем
Teicama algas uzskaites programma
Sveicināti!
Lūdzu padalīties ar pieredzi - es plānoju pirkt algas uzskaites programmu.
Ответы (18)
Visas programmas ir teicamas, ja nav problēmu starp klaviatūru un krēslu.
man "tas, kur nav problēmu" atrodas mazliet augstāk, jo starp krēslu un klaviatūru man atrodas sēžamvieta...
У 1С есть отдельный блок.
1C tiešām laba programma.
Navision - nopirksi pamatbloku un pa naudu uzprogrammēs jebko - gan uzskaites ziņā, gan atskaišu ziņā, gan ja vairākas struktūrvienības - bet sanāks dārgi.
Es vestu visu uzskaiti visu vienā programmā, ja tas iespējams.
Kalkulators, papīrs, zīmulis - vislabākā programma!
ja māk ar Excel darboties - vēl labāka un lētāka ar!
tagad 21. gadsimts kas tad raksta ar roku
es māku rakstīt ar roku
un algas ar kalkulatoru izrēķināt
un PL nolietojumu māku pati izrēķināt
tagad - 21.gadsimtā - samabuxgalter, kas pie programmas sasēdušās neko pašas nemāk!
Anda, un tāpēc tagad kļūdas gadījumā nekad atbildīgs un vainīgs nav grāmatvedis. Atbildīga un vainīga kļūdas gadījumā ir TIKAI programma.
neviens šeit neprasa rakstīt kas ko māk, un programma ir jāuzstāda pareizi un arī jāpārbauda vai pareizi rēķina
Es personīgi uzskatu, ka loģiskā kontrole ir jāveic pēc jebkuras programmas aprēķiniem. Jo pastāv arī cilvēciskais faktors - var gadīties nejauša kļūda.
Kaut vai, piemēram, PVN - es tāpat katru mēnesi pārreizinu darījumu summu ar attiecīgo likmi, lai pārliecinātos, ka nav kļūdu.
es avansa norēķinu izdrukāju un pēc tam kārtojot čekus atķeksēju vai viss pareizi pārskatu:-<
Man šķiet, ka tādi, kas pārbauda, ir dabas retums
"Programma nepareizi izrēķināja", "es nezinu, ko tā programma tur sarēķināja", "man nekas nav pašai jāpārrēķina, jo man ir programma" - standartfrāzes, ko dzirdu gandrīz katru dienu.:-/
Tieši tā.
Un gada pārskatu man sataisa dators, tāpēc nekas vairs nav vajadzīgs - man ir programma un... internets.
Viss tas ir dzirdēts.
Man arī ir dators, programma un internets.
Bet gada pārskatus gan nākas pašam sagatavot.
Joprojām nevaru saprast, kurā vietā esmu muļķis.
nevari saprast tāpēc laikam kad neesi sambuhgalķer:'(
В Аккоре тоже можно купить блок зарплаты отдельно. Демо-версия есть на их сайте.
Nevienā programmā nav tāda algas uzskaite, kas derētu kādas uzņēmumam speciāli viņa vajadzībām. Tāda ir jātaisa.
Bet tāda, kas der visiem ir visās grāmatvedības programmās.
Ņemiet programmu demo versijas un testējiet - vai algu bloks atbilst jūsu uzņēmuma vajadzībām.
Закрыть
Краткое описание нарушения