Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauns darbinieks neierodas darbā К списку тем
Jauns darbinieks neierodas darbā
Labrīt!
Lūdzu palīdziet!
Par jaunu darbinieku ir nodota atskaite "Ziņas par darba ņēmējiem", bet šis darbinieks neierodas uz savu pirmo darba dienu un netaisās ierasties vispār, kā tikt galā ar VID, vai man precizēt iesniegto atskaiti nomainot ziņu kodu uz 25?
Ответы (17)
Nevar precizēt, mainot kodu, jo tad sanāks, ka atbrīvots ir tas, kas nav pieņemts.
Jāiesniedz jauns pārskats ar to pašu datumu (pieņemšanas) - ar 25.kodu Sanāks, ka tajā pašā dienā pieņemts un tajā pašā dienā atbrīvots.
Diemžēl, šajā paŗskatā nav koda - "neatnāca uz dabu vispār".
Liels paldies!
Bet kā tad būs ar VSAOI atskaiti, būs man viņš jāpiemin, un kā ar uzņēmējdarbības valsts riska nodevu-jāmaksā par viņu?
Я бы сдала лабоюмс, убрав работника...
Kā jūs zināt, ka netaisās vispār? Atnesīs pēc 2 nedēļām A lapu, ko darīsiet?
Надо сдать Precizējums, "убрав этого работника". У меня был такой случай.
Надо сдать Precizējums, "убрав этого работника"Да.Я,к сожалению,часто так делаю,такой совет мне дали в СГД.
"убрав этого работника"
Bet kā tad būs ar VSAOI atskaiti, būs man viņš jāpiemin, un kā ar uzņēmējdarbības valsts riska nodevu-jāmaksā par viņu?
Kas tas ir par precizējumu, убрав этого работника?
Kurš var paskaidrot?
Vai tas nozīmē, ka jāiesniedz tukšs pārskats?
Jā tieši tā - precizējumā tukšs pārskats, ja vien tur vēl nav arī citi darba ņēmēji, tad vienkārši izdzēš šo neatnākušo darbinieku( viņš vairs neparādās). Pats par sevi skaidrs, tad VSAOI atskaitē 3.pielikumsviņš nav jārāda.
Tātad,nokopēju minēto atskaiti,izdzēšu, lai ir tukša un nododu kā precizējumu?? Vai VID-ā sapratīs par kuru darbinieku ir runa, jo pieņemšanas datums jau jaunajā atskaitē neparādīsies?
Tieši tā. VID sapratīs, jo katrai iesniegtajai atskaitei ir savs nummurs ( redzams pie atskaites iesniegšanas datiem apakšā) un nododot precizējumu jāieklikšķina punkts tajā atskaites nummurā kuru taisieties precizēt.Citādi gan nesapratīs.
Paldies Ilma. Viss sanāca, darbinieks novākts!8-)
Tagad gaidiet izmeklētāju, prokuroru un tiesu! Var gadīties, ka būs jāskatās uz rūtotām debesīm.
Andaz
ziņojumu: 18529 01.09.2011 09:59
Kā jūs zināt, ka netaisās vispār? Atnesīs pēc 2 nedēļām A lapu, ko darīsiet?
iepriekšējos komentārus jau cilvēki māk lasīt, katrs pats domā:-/
Kas bija rakstīts iepriekšējā komentārā?
Es neizlasīju.
Закрыть
Краткое описание нарушения