Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklarācijas 67.rinda un kredītrēķins К списку тем
PVN deklarācijas 67.rinda un kredītrēķins
Labdien!
Situācija, grāmatvedībā iesniegts kredītrēķins (242 Ls), kur daļa no kredītrēķina summas attiecināma uz pārskata periodu (121 Ls) un daļa uz iepriekšējo mēnesi (121 Ls). Kā man šo situāciju labāk atspoguļot PVN deklarācijā?
Ответы (26)
Vai šī 67 rinda ir kaut kur arī jāatšifrē ? Man PVN summa 67 .rindā sanāk, it kā būtu rēķināta no virs 1000Ls pamatsummas ( kaut ir no daudziām mazām summām ) un zvanīja no VId, ka nav atšifrēta pielikāmā. Kurā pielikumā jāatšifrē?
Paldies. Arī , tad, ja pamatsumma 67. rindā ierakstītajai PVN korekcijai ir mazāka par 1000 ??? Man tad ir jāatšifrē apmēram 60 PZ ar atgrieztajām precēm par iepriekšējiem periodiem ???
Man viss ir kopsummā.Jāsanāk matemātiski.Pareizi jāpiesaista konti, ja strādājat ar programmu.
Nav atsevišķi jāatšifrē, ja summa mazāka par 1000Ls, bet jāiekļauj vienā kopējā T rindā gan priekšnodoklis, gan korekcijas no 57.un67.rindas
Es laikam sapratu - PVN 1-1 mānā gadījumā atšifrēsies kopējā summa , kas mazākas par 1000..Paldies.
Закрыть
Краткое описание нарушения