Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Skaidrā naudā К списку тем
Ответы (6)
Ta ir skaidra nauda?
Iks 02.09.2004 18:04
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Varbūt tas ir darījums ar ES dalībvalsti? http://www.tnt.com/country/lv_lv/services/shipping/es.html
es varu arī kļūdīties.. manuprāt tie MK noteikumi attiecas uz darījumiem starp juridiskām personām LR. Jāpalasa tie noteikumi.
es varu arī kļūdīties.. manuprāt tie MK noteikumi attiecas uz darījumiem starp juridiskām personām LR. Jāpalasa tie noteikumi.
Точно известно, что эту сделку надо задекларировать, а вот насчет штрафа нужно узнавать в СГД.
Tt 03.09.2004 10:09
2348 сообщений на сайте
2348 сообщений на сайте
Ja darījuma partneris ir juridiska persona, jādeklarē, turklāt - būs jāmaksā arī soda nauda - 10% apmērā.
Jādeklarē-to es saprotu,bēt tagat man ir tada doma - vai Lietuviešiem ari jānodot tada tipa atskaites
Domāju, ka mūsu likums lietuviešiem nav saistošs - ja viņu likumi paredz kaut ko tamlīdzīgu deklarēt, tad, lai deklarē.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть