Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Ernst&Young grāmatveži К списку тем

Ernst&Young grāmatveži
Добрый день!

Нет ли среди форумчан работников/бухгалтеров E&Y? Имеется ввиду бухгалтера, ведущие бухгалтерию различных фирм (ārpakalpojumi), которые заключили договор с E&Y на бух.обслуживание. Не скромный вопрос - какая з/пл могла бы быть у них? Сестра пойдёт к ним на собеседование, надо будет озвучить какую-то сумму, сколько ей хотелось бы получать - вот и хотелось бы узнать мнения - чтоб сумма вписывалась в их рамки.

Natali-ja
Natali-ja 20.09.2011 17:52
130 сообщений на сайте

Ответы (18)

"какая з/пл могла бы быть у них?"

откуда об этом могут знать фирмы, "которые заключили договор с E&Y на бух.обслуживание"
Makssoft
Makssoft 20.09.2011 19:08
24096 сообщений на сайте
Nav ko prasīt, šajā un arī citās firmās algas lielums ir konfidenciāla informācija un par tās neizpaušanu ir punkts darba līgumā.
Zinme
Zinme 20.09.2011 20:32
1190 сообщений на сайте
Не слишком большая у них зарплата.
Albina
Albina 20.09.2011 22:34
64740 сообщений на сайте
Šādās firmās parasti maksā maz, bet jāstrādā daudz...
Livijano
Livijano 21.09.2011 07:12
601 сообщение на сайте
Jāsaka gan, ka šādās firmās BEZ maksas var iegūt zināšanas par dažādu nozaru grāmatvedības vešanas specifiku (jo vienlaicīgi vienam grāmatvedim ir jāveic vairāku firmu grāmatvedības dokumentu kārtoša), par ko citā situācijā būtu jāapmeklē kursi un jāizdod zināma naudas summa. Tā ka - lai veicas!!!!
Livijano
Livijano 21.09.2011 07:19
601 сообщение на сайте
Sludinājums no vgk.lv

Grāmatvedība. Cenas sākot ar LVL 10 mēnesī. Profesionāla grāmatvedības uzskaite un apkalpošana. Datorizēta finanšu uzskaites kārtošana ar programamu Tildes Jumis. Finanšu atskaišu sagatavošana. Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. Konsultācijas finansu optimizācijas jautājumos. Nodokļu aprēķināšana. Operatīvās bilances sagatavošana. Ir profesionālā civiltiesiskā apdrošināšana.

Re - ja prasa no uzņēmuma tikai 10 Ls mēnesī, tad grāmatvedim par viena uzņēmuma apkalpošanu mēnesī "uz rokas" būs kādi 2 - 3 lati. Domāju, ka pietiekami. Var nopirkt maizes klaipu, un arī vēl piena pakai sanāk.
Aivars007
Aivars007 21.09.2011 09:33
26984 сообщения на сайте
гугл Вам в помощь, есть сайт, где работники пишут о своем рабочем месте, там и зарплата озвучена.
Ollio
Ollio 21.09.2011 10:33
772 сообщения на сайте
Знакомая работала у них аудитором, зарплату получала порядка 500 лат на руки. Думаю бухгалтера получают по меньше.
Amuil
Amuil 21.09.2011 11:21
26356 сообщений на сайте
Jāsaka gan, ka šādās firmās BEZ maksas var iegūt zināšanas par dažādu nozaru grāmatvedības vešanas specifiku (jo vienlaicīgi vienam grāmatvedim ir jāveic vairāku firmu grāmatvedības dokumentu kārtoša), par ko citā situācijā būtu jāapmeklē kursi un jāizdod zināma naudas summa.

______________________________________________________________________________________________________________

tas protams ir viens no plusiem strādājot lielos uzņēmumos.
Natali-ja
Natali-ja 21.09.2011 12:18
130 сообщений на сайте
Знакомая работала у них аудитором, зарплату получала порядка 500 лат на руки. Думаю бухгалтера получают по меньше.

___________________________________________________________________________________________________________________

Аудитором -или помощником аудитора? Нереальная з/пл для аудитора...:-/
Natali-ja
Natali-ja 21.09.2011 12:19
130 сообщений на сайте
народ находится в плену стереотипов, что в фирмах с громкими названиями хорошо платят работягам?:-D мне смешно!:-D
Bateikin
Bateikin 21.09.2011 13:05
10823 сообщения на сайте
Liela auditoru firma. Visi strādā galvu nepacēluši līdz pusnaktij.

Pirmdienā plkst 18-os viens darbinieks pieceļas, savāc mantiņas un dodas mājās. Pārējie nesapratnē noskatās un nodomā: laikam saslimis.

Otrajā dienā atkārtojas tas pats. Trešajā, ceturtajā arī tas pats.

Kolēģi vairs neiztur: Ko tas nozīmē? Kāpēc tu ej tik agri uz mājām???

Kolēģis kautrīgi atbild: Bet kolēģi, es taču esmu atvaļinājumā!
Andaz
Andaz 22.09.2011 09:55
27892 сообщения на сайте
Labais:-D
Sola
Sola 22.09.2011 10:02
2446 сообщений на сайте
Bet tā ir, ka viņīem darba laki sezonā ir 24/7
Tatjana_
Tatjana_ 22.09.2011 10:46
1689 сообщений на сайте
Bet algas ziņā pašā sākumā nebūs nekas īpaši liels. Jo arī darba uzdevumi nebūs no tiem sarezģītajiem - sēdēt pie klienta, rakņāties pa exceli un atskaitītites par paveikto savam vadītājam. Tapēc jau tās frimas katru gadu pavasarī-vasarā savāc studentus, no kuriem lielāka daļa aiziet pēc pirmā gada. Tā kā var iet tur strādāt ja vecums ir līdz kādiem 25 gadiem, ir vēlme kāpt pa E&Y karjeras kāpnēm, un ir kāds sponsors, kas var pirmo gadu-divus-trīs palīdzēt ar naudu. Tas ir auditoriem. Gramatvežiem var būt savādāk.
Tatjana_
Tatjana_ 22.09.2011 10:53
1689 сообщений на сайте
У меня знакомая работает помощником аудитора уже не первый год,постоянно в курсе всех налоговых изменений. Точно размер зарплаты не знаю, но полагаю в районе 400-500 "на руки" плюс бонусы ("командировки" и т.п. );-)
Zinaidar
Zinaidar 23.09.2011 14:04
348 сообщений на сайте
Получается обслуживать от 10 лат, не сильно отличается от зарплаты помощника аудитора. А если порасторопней, то и поболее можно заработать.
Julijatim
Julijatim 23.09.2011 15:53
8799 сообщений на сайте
Natali-ja

___________________________________________________________________________________________________________________

Аудитором -или помощником аудитора? Нереальная з/пл для аудитора...

-Ну конечно, не присяжным аудитором работает, не знаю точно как её должность называлась, может и помощник аудитора. Вобщем работала в аудиторском отделе, ездила на предприятия и делала аудит.
Amuil
Amuil 26.09.2011 09:46
26356 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.