Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

ACCOR operāciju pārnumurēšana К списку тем

ACCOR operāciju pārnumurēšana
Labdien! Radusies tāda problēma operācijas bija sanumurētas, bet tad bija nepieciešams ievadīt jaunu operāciju. Kā var uztaisīt pārnumerāciju operācijām? Paldies!
Angelika.tk
Angelika.tk 23.09.2011 09:09
123 сообщения на сайте

Ответы (32)

Что вы имеете ввиду под pārnumerāciju, обычный номер или ID?
Albina
Albina 23.09.2011 09:18
64739 сообщений на сайте
ID
Angelika.tk
Angelika.tk 23.09.2011 09:23
123 сообщения на сайте
ID нельзя исправить, он присваивается системой. Да и зачем его исправлять. Зарегистрируйте новую операцию и все.
Albina
Albina 23.09.2011 09:33
64739 сообщений на сайте
Ok, paldies!
Angelika.tk
Angelika.tk 23.09.2011 09:37
123 сообщения на сайте
strādāju ar ACCOR trīs dienas- nesapratu, kā iegūt grāmatojuma/ieraksta/operācijas numuru? es tā saprotu, ka tas, kas ID#0 arī ir tas numurs, tik man nez kāpēc nenumurējas uz priekšu... esmu pieradusi katru grāmatojumu uz dokumenta atzīmēt ar ieraksta Nr, kas nozīmē arī to, ka dokuments ievadīts,... un nu man ikdienišķajā darbā ļoti pietrūkst šīs darbības...
Ingab
Ingab 26.11.2011 12:49
32 сообщения на сайте
Сбоку в меню есть кнопочка Регистрация. Нажмите на нее и все операции зарегистрируются. Наверное, у вас стоит режим ручной регистрации проводок, можно его сделать автоматическим. Если не ошибаюсь, нужно нажать Cntr+R и поставить галочку в нужном месте. Прога на работе, могу ошибаться, но вроде так.
Albina
Albina 26.11.2011 14:50
64739 сообщений на сайте
Albina, paldies!!!!

Jau iegrāmatotie ieraksti sanumurējās, super! Bet es tā saprotu, ka katru nākamo atkal jānumurē ar pogas R palīdzību, tad, kad ievadīts... Bet nu nekas, arī labi!
Ingab
Ingab 26.11.2011 17:08
32 сообщения на сайте
Вот не читаете, что я вам пишу

Наверное, у вас стоит режим ручной регистрации проводок, можно его сделать автоматическим. Нужно нажать Ctrl+R, вылезет табличка и нужно будет поставить галочку в нужном месте.
Albina
Albina 26.11.2011 17:40
64739 сообщений на сайте
Ctrl+Alt+R
Julijatim
Julijatim 27.11.2011 12:31
8799 сообщений на сайте
njā... te laikam ir vecāka versija, ar Ctrl+Alt+R nav nekādas reakcijas... nu nekas, prasīšu darba devējam, lai iegādājas programmas jauninājumu

paldies par atbildēm!
Ingab
Ingab 28.11.2011 09:32
32 сообщения на сайте
Ctrl+Alt+R и в табличке ставите галочку на Uzreiz.

Если у вас заплачено за обслуживание, то просто скачайте новую версию. Это делается одним нажатием кнопочки
Albina
Albina 28.11.2011 09:36
64739 сообщений на сайте
liels paldies par Jūsu atbildēm... mājas datorā ielādēju DEMO versiju, un šeit kombinācija Ctrl+Alt+R darbojas, ij izmet lodziņu, kur ieklikšķināt to Uzreiz, ir numurējas automātiski!

Darbā ir superveca versija, man solīja, ka nopirks jauno... Es tai uzņēmumā ar pilnu jaudu sāku no 1.janvāra, pašlaik pamazām apgūstu programmu, uzņēmuma specifiku, utml... Firmas īpašnieks ieminējās, ka viņš ar laiku vēlētos ,ka rēķinus izraksta no programmas, kā arī noliktavas uzskaiti. Kam ir pieredze ar noliktavas uzskaiti ACCCOR Profi? Uzņēmuma specifika- kokmateriāli un kokzāģētava...
Ingab
Ingab 29.11.2011 08:29
32 сообщения на сайте
Все можно делать, только обязательно поменяйте версию. В старой очень тяжело работать, новая намного комфортнее.
Albina
Albina 29.11.2011 08:47
64739 сообщений на сайте
esmu pastrādājusi ar vairākām grāmatvedības uzskaites programmām, bet šitik tizlas debitoru un kreditoru atskaites neesmu redzējusi! nez no kurienes dokumentam cita kopsumma kā redzu iegrāmatotu operācijās, atskaites izvietojums uz lapas tāds, ka nevajadzīgi izšķērdē papīru , ja jāizdrukā... tai pašā visai nievātajā Zalktī vismaz var sasaistīt dokumentus ar maksājumiem un iegūt skaidrību par atlikumiem... vēe...

es

loti ceru, ka jaunākajā AccorProfi versijā debitoru un kreditoru atšifrēšana būs sakarīgāka! ļoti gaidu, kad šefs to nopirks- baigi jau negribās - kā mainās grāmatvedis, tā a rī programma...

lab, izbļāvos, turpināšu bakstīties:-D
Ingab
Ingab 30.12.2011 09:47
32 сообщения на сайте
Я думаю, что просто надо привести остатки по дебиторам-кредиторам в порядок. В Вашем случае надо не просто обновить версию, а заключить договор обслуживания. Тогда консультант Вам поможет разобраться или объяснит, как разобраться с отчетами и оборотками.
Julijatim
Julijatim 30.12.2011 10:29
8799 сообщений на сайте
Juliatim , es te strādāju paralēli iepriekšējam grāmatvedim, pa riktīgam sākšu tik ar 02.janvāri... gan jau tā grāmatvede zina tos atlikumus, bet- man uzdeva jautājumu, paskatījos atlikumu, un atbilde nepatika... nav tā vienkārši- redzu, no kādiem dokumentiem veidojas atlikumi, jo operācijās dokumenti vadīti bez t.s. precizēšanas (es domāju- tur tā vaina)... kad jau atlikumi uz 31.12.11. būs noskaidroti, ta jau es zināšu, kas tur tālāk veidojas,... vnk drusku atšķiras mans un tās grāmatvedes darba stils, rezultāts abām jau laikam būtu vienāds... par programmu- šefs jau solīja, ka dos man visu, kas vajadzīgs pilnvērtīgai uzskaitei
Ingab
Ingab 30.12.2011 12:20
32 сообщения на сайте
man vēl tāda rezervēta attieksme pret Accor, bet tā kā ir nolemts pie tās palikt, tad vnk jāstrādā un jāmācās...
Ingab
Ingab 30.12.2011 12:21
32 сообщения на сайте
Все нормально у Аккора с остатками. Дело в прокладке между стулом и компом.
Albina
Albina 30.12.2011 13:29
64739 сообщений на сайте
paldies, Albina, par mājienu, ka esmu stulba:-D

jau teicu,ka nomainu grāmatvedi, kas datus vada neptecizējot dokumentus, ka es vēl tikai mācos, darbā oficiāli esmu no 2.janvāra... tik nesaprotu šo programmu, un diemžēl jau apdomāju iespēju teikt šefam, ka gribu tādu programmu,ko es labi pārzinu un vēl par krietni zemākām izmaksām... bet turos, jo pirms dažām nedēļām pateicu, ka paliksim pie šīs programmas

bik papētīju accor.lv- man izskatās, ka ir iespēja iegūt konfigurētu variantu, kur var uzskaitīt daudzumus... vai tomēr jāņem klāt noliktavas modulis?

P.S. tiem, kas vēlas norādīt man uz to, ka manas prāta spējas pārāk ierobežotas, lai strādātu šajā programma, un tiem, kas vēlas mani pasūtīt uzdot jautājumus programmas izstrādātājiem- lūdzu neapgrūtiniet sevi ar atbilžu rakstīšanu

P.P.S. Laimīgu Jauno gadu!
Ingab
Ingab 01.01.2012 13:59
32 сообщения на сайте
neptecizējot= neprecizējot:-S
Ingab
Ingab 01.01.2012 14:00
32 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.