Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Pārskats par darījumu apliecinošo kvīšu izlietojumu? К списку тем

Pārskats par darījumu apliecinošo kvīšu izlietojumu?
es nesaprotu kas tajā atskaitē jāraksta? ko nozīmē kvīšu reģistrēšanas datums? un vai man nav katra kvīts jāraksta savā ailē?

un ja ceturksnī esmu izlietojusi 5 kvītis tad nākošajā ceturksnī rakstu tik uz priekšu?
Ankjeka1
Ankjeka1 11.10.2011 16:10
2 сообщения на сайте

Ответы (3)

Reģistrēšanas datums ir tas datums, kurā kvītis ir reģistrētas VID. Visu rakstiet vienā ailē- no pirmās izlietotās kvīts numura līdz pēdējam izlietotajam, sistēma pati saskaitīs cik kvītis ir izlietotas. Un nākamajā ceturksnī tā arī turpiniet.
Asne
Asne 11.10.2011 16:14
248 сообщений на сайте
vai EDS līdz 25.datumamir šīs atskaites iesniegšanas termiņš?
Santaat
Santaat 16.01.2012 15:35
377 сообщений на сайте
MK Nr. 282

67. Nodokļu maksātājs, kurš Valsts ieņēmumu dienestā reģistrējis grāmatiņās brošētas kvītis vai grāmatiņās brošētas biļetes, vai biļešu vai kvīšu numurus, par katru kalendāra gada ceturksni līdz tam sekojošā mēneša divdesmit piektajam datumam iesniedz Valsts ieņēmumu dienestā pārskatu par numurēto un Valsts ieņēmumu dienestā reģistrēto kvīšu izlietojumu vai pārskatu par numurēto un Valsts ieņēmumu dienestā reģistrēto biļešu izlietojumu.

(MK 28.07.2008. noteikumu Nr.590 redakcijā, kas grozīta ar MK 18.08.2009. noteikumiem Nr.941; MK 05.04.2011. noteikumiem Nr.265; MK 24.05.2011. noteikumiem Nr.395)
Pikapu
Pikapu 16.01.2012 19:33
328 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.