Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

čeks ar svītrojumiem К списку тем

čeks ar svītrojumiem
Sveiki! Man šāda situācija, nezinu, ko lai dara, bet vadītājs uzstāj lai lieku uz izmaksām.

Situācija sekojoša: ir čeks no Depo, kurā ir nopirktas preces gan saimn.darbībai, gan vadītāja personiskie tēriņi. Savus personiskos tēriņus vadītājs ir nosvītrojis un saka, lai lieku uz izdevumiem tikai tos, kas saistīti ar saimn.darbību, personiskos ignorēju. Vai tā var darīt?
Natali_z
Natali_z 12.10.2011 11:47
174 сообщения на сайте

Ответы (6)

Manuprāt, grāmatojiet visu čeku pilnībā, bet personīgos izdevumus liekat uz darbinieka parādu, pēc tam no viņa ieturiet naudu!

Domāju, ka var grāmatot arī daļēju čeku.
Daceneste
Daceneste 12.10.2011 12:18
142 сообщения на сайте
Es grāmatoju daļēju čeku,nevajadzīgo nosvītrojot.
Mazais
Mazais 12.10.2011 14:24
нет сообщений на сайте
Arī grāmatoju mazāk, atmetot nevajadzīgo.
Elita
Elita 12.10.2011 14:30
1310 сообщений на сайте
un bez priekšnodokļa atskaitīšanas. Vispār mani šefi zinā, kā pirk firmas vajadzībam vajag ar atseviško čeku.
Julijatim
Julijatim 12.10.2011 14:35
8799 сообщений на сайте
Daļēju čeku grāmatoju tikai tad, ja tas ir avansa norēķinā un nav maksāts ar firmas karti. Tad "svītrojamo" daļu grāmatoju kā nepareizi pirkumi un šo summu vai nu nogrāmatoju no avansa norēķiniem izsniegtās naudas vai vaininieks atmaksā kontā.
Zinme
Zinme 12.10.2011 17:43
1192 сообщения на сайте
Liels paldies visiem par atbildēm. Tad arī laikam es iegrāmatošu čeku daļēji.
Natali_z
Natali_z 13.10.2011 14:48
174 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.