Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
čeks ar svītrojumiem
Sveiki! Man šāda situācija, nezinu, ko lai dara, bet vadītājs uzstāj lai lieku uz izmaksām.
Situācija sekojoša: ir čeks no Depo, kurā ir nopirktas preces gan saimn.darbībai, gan vadītāja personiskie tēriņi. Savus personiskos tēriņus vadītājs ir nosvītrojis un saka, lai lieku uz izdevumiem tikai tos, kas saistīti ar saimn.darbību, personiskos ignorēju. Vai tā var darīt?
Ответы (6)
Manuprāt, grāmatojiet visu čeku pilnībā, bet personīgos izdevumus liekat uz darbinieka parādu, pēc tam no viņa ieturiet naudu!
Domāju, ka var grāmatot arī daļēju čeku.
Es grāmatoju daļēju čeku,nevajadzīgo nosvītrojot.
Arī grāmatoju mazāk, atmetot nevajadzīgo.
un bez priekšnodokļa atskaitīšanas. Vispār mani šefi zinā, kā pirk firmas vajadzībam vajag ar atseviško čeku.
Daļēju čeku grāmatoju tikai tad, ja tas ir avansa norēķinā un nav maksāts ar firmas karti. Tad "svītrojamo" daļu grāmatoju kā nepareizi pirkumi un šo summu vai nu nogrāmatoju no avansa norēķiniem izsniegtās naudas vai vaininieks atmaksā kontā.
Liels paldies visiem par atbildēm. Tad arī laikam es iegrāmatošu čeku daļēji.
Закрыть
Краткое описание нарушения