Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tilde programma aizpildisanas dekl К списку тем
Tilde programma aizpildisanas dekl
Meitenes palidziet ludzu!!!
PVN deklaracijas aizpildisana, prieksnodoklis?!!! (Progr.Tilde) Pārskats par prieksnod.2pielikums, paradas summa bez PVn kurai nonemtas 20% un prieksn.20%, ja prieksnodoklis tads vajadzigs nevaru saprast kapec summai mazak uzrada 20%, pec progr.kurlikt.
1.Sanemuceku degv no autov.vieglauto
gramatoju:Dt7160-16.31;
Dt5721-3.59;Kt2380-19.90
tapat deklaracija atveru jaunu kontu prieksn.5721a- 0.72(20%), atlikuso summu prieksnodokla gramatosu pec metodikas katru men vai gada beigas gramatosu Dt7...
Godigak, nezinu putra galva.Pienemotceku gramatots pareizi, bet kopuma ne deklaracija neiet ne kontejumi..Ludzu varbut gudraks var palidzet?!
PVN likums parlasits, MK 1640, metodikas ari, bet nesanak neka.
Ответы (7)
Sanemu ceku degv no autov.vieglauto
Dt7160 Kt2380 - 16.31
Dt7XXX Kt2380 - 0.72
Dt5721 Kt2380 - 2.87 (80% no 3.59)
Man liekas tā ērtāk
Savukārt es daru tā:
Dt7160 Kt2380 - 17.03
Dt5721 Kt2380 - 2.87
Varat apskatīties video semināru uz kuru Jums Japaina nosūtīja saiti.
Varat izlasīt Maija mēneša izlaiduma aprakstu
http://dl.tilde.lv/JaunakieIzlaidumi/2011.Maijs/TildesJumis2011MaijaIzlaidumaIzmainas.pdf
Vislabāk jautāt Jumja forumā
http://forums.tilde.lv/
Milas meitenes liels paldies Jums visiem!
Japaina, ja tiesi pec sas saites es deklaraciju izveidoju un vel lasiju taja pasa izlaiduma.
Bet tapat man nepilec PVN dekl.2.pielikumaparadas
D7160-13.05 un D5721a-2.87, a kur paliek tie 20% D7160-3.26 un D5721a-0.72 , es nevaru sameklet to starpibu kontos, lai izveidot gramatojumu, ka sapratu kuru jataisa papildus.;-)
Lasiet uzmanīgi aprakstu vai skataties video - tur skaidri un gaiši teikts, ka starpība jānogrāmato manuāli pašam!
Tā tik vēl trūka, ja Jumis pats uz savu galvu no PVN deklarācijas veiktu kaut kādus mistiskus grāmatojumus!
Jautājiet, lūdzu Jumja forumā - tur pie atbildes var pielikt bildi. Tā ērtāk atbildēt.
es paraksti uztaisu atskaiti un pārbaudu, vai pareizi pārskatā iekļautas summas, jo izmantoju 80% kolonnu un salīdzinu to ar noteiktiem kontiem un starpību uzreiz nogrāmatoju uz izdevumiem, lai atlikumi kontos būtu korekti.
Закрыть
Краткое описание нарушения