Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Darbinieks SIA un Mikrouzņēmumā! К списку тем
Ievux_s 17.10.2011 13:17
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (15)
algas nodokļu grāmatiņa jāiesniedz mikrouzņēmumā - tas nepieciešams tādēļ, ka šim cilvēkam nedrīkst piemērot neapliekamo minimumu un atvieglojumus. kods patiešānm 16 :). Lai veicas!
Paligs 17.10.2011 13:44
28 сообщений на сайте
28 сообщений на сайте
Nodokļu grāmatiņa jāiasniedz MU. Kaut kur lasīju par to, vai darbinieks var strādāt 2-os MU. Jā var, bet otrajā MU ir jāuzraksta izziņa vai kas tml., ka nodokļa grāmatiņa ir iesniegta tādā un tādā MU!.
Ja tie "gudrīši" uzskata, ka var arī neiesniegt, gan jau Valsts nebūs nemaz tik glupa, ka nesataisīs pārrēķinu, pēc deklarācijas iesniegšanas, vai kā savādāk.
Plataa 17.10.2011 15:02
105 сообщений на сайте
105 сообщений на сайте
Valsts nebūs nemaz tik glupa
...............
"VALSTS" ieraudzīs šo gudrību tikai tad, kad būs iesniegti visi Paziņojumi par FP izmaksātajām summām
Lai nu cilvēcīņi papriecājas kādu laiciņu
Un tad brīnīsimies par kārtējiem grozījumiem likumā
...............
"VALSTS" ieraudzīs šo gudrību tikai tad, kad būs iesniegti visi Paziņojumi par FP izmaksātajām summām
Lai nu cilvēcīņi papriecājas kādu laiciņu
Un tad brīnīsimies par kārtējiem grozījumiem likumā
Bet varbūt ka tas SIA arī ir MUN maksātājs. Tad šito mikrouzņēmumu vajag informēt, ka nodokļu grāmatiņa iesniegta tajā SIA.
nesaprotu, kādēļ tika pieminēti jautājumā tie 2 valdes locekļi ?
Indra2277 18.10.2011 12:48
309 сообщений на сайте
309 сообщений на сайте
Sveiki!
Kaut kā lasu un nesaprotu. Es strādāju SIA kur ir iesniegta mana nodokļu grāmatiņa un kur maksā nodokļus no algas pilnā apmērā piemērojot nodokļu grāmatiņas atvieglojumus... Tagad kļuvu arī par mikrouzņēmuma darbinieku, kur vispār nevar piemērot nekādus atvieglojumus. Vai tad tiešām man jāizņem grāmatiņa no SIA un zaudēt neapliekamo minimumu no tās algas?????
Kaut kā lasu un nesaprotu. Es strādāju SIA kur ir iesniegta mana nodokļu grāmatiņa un kur maksā nodokļus no algas pilnā apmērā piemērojot nodokļu grāmatiņas atvieglojumus... Tagad kļuvu arī par mikrouzņēmuma darbinieku, kur vispār nevar piemērot nekādus atvieglojumus. Vai tad tiešām man jāizņem grāmatiņa no SIA un zaudēt neapliekamo minimumu no tās algas?????
Depra 15.11.2011 19:47
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Tieši tā.
Tas ir rakstīts Mikrouzņēmuma likumā.
Tas ir rakstīts Mikrouzņēmuma likumā.
Plataa 15.11.2011 20:01
105 сообщений на сайте
105 сообщений на сайте
Государство считает, что платить всего-навсего:-/ 9% и еще применять льготы -это уже слишком. Льготы работникам МП неположены ни с каких доходов.
Vai tad tiešām man jāizņem grāmatiņa no SIA un zaudēt neapliekamo minimumu no tās algas?????
Labāk to izdarīt pēc iespējas ātrāk, citādi nepareizi piemērotie atvieglojumi būs jāatmaksā:-(
Labāk to izdarīt pēc iespējas ātrāk, citādi nepareizi piemērotie atvieglojumi būs jāatmaksā:-(
Katrs dara kā grib- pēc manām domām - ja nav nodokļu gramatiņa - 9%-u vietā maksāsiet 20% - un visu gadu, bet no nākošā gada 1.janvaraJūs izslēgs no MU maksātāju reģistra
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть