Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

PVN Deklarācija К списку тем

PVN Deklarācija
Situācija sekojoša:

Pirmo reizi pildu PVN deklarācijas sadaļu I. Priekšnodoklis par iekšzemē iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem un gribu iekļaut bankas komisijas (par sms banku, konta apkalpošanu, Čeku grāmatiņu, kartes lietošanu, utt.) kopā sanāk 15 darījumi ar kopējo summu 11,42 LS.

Jautājumi:

1)Vai katrs no šiem darījumiem ir jāiegrāmato EDS atseviški

2) Kāds darījuma veids jānorāda?

3) Kāds dokumenta veids jānorāda?

Jau iepriekš pateicos par atbildi.
Gatis777
Gatis777 19.10.2011 22:36
26 сообщений на сайте

Ответы (67)

Счастливый человек, все знает про ПВН...
Albina
Albina 20.10.2011 16:51
64739 сообщений на сайте
Andaz

Es nekad nēsmu teicis, ka grāmatvedis ir nevajadzīgs darbinieks un novērtēju cik laiks un pūles ir iegūtas mācībās un kursos, bet tas, kas bija nepieciešams man uz doto brīdi bez priekšzināšanām aizņēma 3 stundas.

Aivars007

Paldies, ja būšu salaidis kaut ko dēlī, tad vienosimies par konsultāciju
Gatis777
Gatis777 20.10.2011 16:53
26 сообщений на сайте
*ieguldītas
Gatis777
Gatis777 20.10.2011 16:54
26 сообщений на сайте
Nu re, esam sarunājuši.

Nebūs tik traki, drošiem pieder pasaule!

Galvenais, ka Jūs saprotat, ko Jūs nezinat - ne tā kā dažs labs - uzmet lūpu un apvainojas, un rezultātā vēl nolamā. Un mēs paliekam vainīgi tikai pie tā, ka zinām nedaudz vairāk.
Aivars007
Aivars007 20.10.2011 16:55
26984 сообщения на сайте
Jā, man laikam vēl daudz jāmācās,jo man tik ātri neiet!:-(
Japaina
Japaina 20.10.2011 17:42
10269 сообщений на сайте
Es nekad nēsmu teicis, ka grāmatvedis ir nevajadzīgs darbinieks un novērtēju cik laiks un pūles ir iegūtas mācībās un kursos, bet tas, kas bija nepieciešams man uz doto brīdi bez priekšzināšanām aizņēma 3 stundas.

Bet vai Jūs vispār zinat - kas ir vajadzīgs. Ja uzņēmums ir SIA, tad ir obligāta grāmatvedības kārtošana, veicot divkāršo ierakstu kontos utt, arī gada pārskats ir jāsagatavo. Nepietiek ar to , ka tikai saliek ciparus atskaitēs.
Inz
Inz 21.10.2011 18:31
661 сообщение на сайте
Tas viņam šobrīd neinteresē.Atskaites nodotas un miers mājās.

Nākošreiz vgk atcerēsies uz aprīļa beigām.:-D

Taisīsim kolektīvo finansu pārskatu.
Japaina
Japaina 21.10.2011 18:35
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.