Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
10 dienu tēva atvaļinājums К списку тем
Ilonar123 20.10.2011 11:09
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Ответы (11)
Kā ierakstīsiet, tā arī būs.
Nav normatīvā akta, kurā būtu regulēti šie apzīmējumi.
Rakstiet, piemēram, AT - atvaļinājums tēvam.
Nav normatīvā akta, kurā būtu regulēti šie apzīmējumi.
Rakstiet, piemēram, AT - atvaļinājums tēvam.
Paldies par padomu
Ilonar123 20.10.2011 11:13
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Par tēva atvaļinājumu arī jānodod ziņas par darba ņēmējiem?
Ilze17 20.10.2011 15:06
172 сообщения на сайте
172 сообщения на сайте
Kas tad tēviem mainās no tā, ka aiziet tāda atvaļinājumā?
Un kur jūs atradīsiet attiecīgo kodu savām ziņām?
Un kur jūs atradīsiet attiecīgo kodu savām ziņām?
Šo vakar VSAA konstultanti atbildēja....
Ja darbiniekam- bērna tēvam ir piešķirts paternitātes atvaļinājums- 10.dienassakarā ar bērna dzimšanu, tad darba devējam ir jāiesniedz atskaites Valsts ieņēmumu dienestam ar attiecīgo ziņu kodu, ka personai piešķirts paternitātes atvaļinājums un darbiniekam jāizsniedz izziņa iesniegšanai VSAA, ka personai piešķirts atvaļinājums saskaņā ar Darba likuma 155.panta1. daļu no-līdz, norādot periodu.
Ja darbiniekam- bērna tēvam ir piešķirts paternitātes atvaļinājums- 10.dienassakarā ar bērna dzimšanu, tad darba devējam ir jāiesniedz atskaites Valsts ieņēmumu dienestam ar attiecīgo ziņu kodu, ka personai piešķirts paternitātes atvaļinājums un darbiniekam jāizsniedz izziņa iesniegšanai VSAA, ka personai piešķirts atvaļinājums saskaņā ar Darba likuma 155.panta1. daļu no-līdz, norādot periodu.
Ilze17 20.10.2011 15:41
172 сообщения на сайте
172 сообщения на сайте
Droši vien tie paši 40 un 41 jāizmanto, ja jau tā saka gudri cilvēki.
Es gan netiku vispār iesniedzis. Ceru, ka tāpēc cietumā neieliks.
VIDā jau arī cilvēki vien strādā. Centrālais VID 1898 man šodien atbildēt nevarēja - lika rakstīt rakstveidā savu jautājumu.
Savukārt vienā Rīgas KACā viena darbiniece centās pārspēt mani demagoģijā, bet nekas nesanāca.
Sarunas beigās pateica, ka manam uzņēmumam tomēr viss esot kārtībā un neko vairāk nevajagot. Kaut gan sarunas sākumā mani sūtīja tik tālu, cik tālu es nemaz aiziet nevarētu.
Es gan netiku vispār iesniedzis. Ceru, ka tāpēc cietumā neieliks.
VIDā jau arī cilvēki vien strādā. Centrālais VID 1898 man šodien atbildēt nevarēja - lika rakstīt rakstveidā savu jautājumu.
Savukārt vienā Rīgas KACā viena darbiniece centās pārspēt mani demagoģijā, bet nekas nesanāca.
Sarunas beigās pateica, ka manam uzņēmumam tomēr viss esot kārtībā un neko vairāk nevajagot. Kaut gan sarunas sākumā mani sūtīja tik tālu, cik tālu es nemaz aiziet nevarētu.
Lai augstāk minētā konsultante IZLASA komentāru 827. MK noteikumu 1.pielikumam(ziņas par darba ņēmējiem).
Tur skaidri ir uzrakstīts, kados gadījumos NAV jāsniedz ziņas.
Būtu labāk šīs aitas vārdu nosaukuši - nedrīkst taču būt tik stulbai!
Tur skaidri ir uzrakstīts, kados gadījumos NAV jāsniedz ziņas.
Būtu labāk šīs aitas vārdu nosaukuši - nedrīkst taču būt tik stulbai!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть